16 Σεπτεμβρίου 2014

Μελβούρνη: Εγκαινιάζεται ο Πύργος της Ομογένειας


Μελβούρνη: Εγκαινιάζεται ο Πύργος της Ομογένειας

Την προσεχή Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, στις 3 και μισή το μεσημέρι, γίνονται τα εγκαίνια του Ελληνικού Κέντρου Σύγχρονου Πολιτισμού, του Πύργου της Ομογένειας όπως χαρακτηρίζεται. Το κτίριο βρίσκεται στο κέντρο της Μελβούρνης, στην οδό Λόνσντέϊλ και στον αριθμό 168 και θα εγκαινιαστεί από τον Πρωθυπουργό της Βικτώριας Ντένις Νάπθαϊν και από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτώριας Βασίλη Παπαστεργιάδη, παρουσία σύσσωμου τουΔΣ της Κοινότητας και εκπροσώπων πολιτικού, επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου της Αυστραλίας.

Το κτίριο 15 ορόφων θα στεγάσει, σε 4 ορόφους τις δραστηριότητες της Ελληνικής

Κοινότητας Μελβούρνης, με γραφεία, αίθουσες συνεδριάσεων, αίθουσες προβολής, εκθεσιακούς και εκπαιδευτικούς χώρους. Οι υπόλοιποι όροφοι έχουν ενοικιαστεί ή διατίθονται προς ενοικίαση. 

«Ευελπιστούμε να γίνει ένα σύγχρονο Ελληνικό, Πολιτιστικό, Εκπαιδευτικό και Επιχειρηματικό κέντρο στην καρδιά της Μελβούρνης, σε μια περιοχή που άνθισε ο Ελληνισμός της Αυστραλίας και φιλοδοξούμε ότι θα ξανανθίσει» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Παπαστεργιάδης. «Γιορτάζουμε τα 117 χρόνια ιστορίας της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης με ένα έργο πνοής για τον Ελληνισμό, ένα έργο που το θαυμάζουν και το ζηλεύουν όλοι». 

Το Ελληνικό Κέντρο Σύγχρονου Πολιτισμού κτίστηκε σε λιγότερο από 16 μήνες και στοίχισε 13,8 εκατομμύρια δολάρια. Ήδη, οι περισσότεροι όροφοι του κτιρίου έχουν ενοικιαστεί και στεγάζουν το Γραφείο Αντιπροσωπείας της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, δικηγορικά γραφεία, εταιρίες τεχνολογίας και διάφορες άλλες επιχειρήσεις. «Έχουν μείνει λίγοι χώροι ακόμη, διαθέσιμοι προς ενοικίαση και όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά, πρέπει να επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί μας», προτρέπει ο κ. Παπαστεργιάδης. 

Δείτε το ρεπορτάζ του zougla.gr για τον Πύργο της Ομογένειας εδώ.




ΠΗΓΗ: http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: