19 Απριλίου 2024

Βορειοηπειρώτες υποψήφιοι ευρωβουλευτές!!


Τρεις εξ αυτών από την Χειμάρα, ένας από τη Δερβετσάνη, το κορίτσι μας από το Φοινίκι και ένας από το Πωγωνι Δρόπολης.
Θα θέλαμε να δούμε και τους έξι στις Βρυξέλλες και ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη και καλό αγώνα.
Είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε τα δικά μας παιδιά, να αποκτήσουμε τη δικιά μας φωνή στις Βρυξέλλες και στην ευρωβουλή.
Μόντης Κολίλας από την Χειμάρα, γνωστός και μη εξαιρετέος για τα πατριωτικά του φρονήματα καταδικασμένος σε 8,5 χρόνια φυλάκιση από τις αλβανικές αρχές για την πατριωτική του δράση
Ο Μόντης είναι υποψήφιος με το κόμμα Πατριώτες- Πρόδρομος Ευχετζόγλου.
Πύρος Δήμας από την Χειμάρα, ο τρεις φορές χρυσός ολυμπιονίκης και μία φορά αργυρός που μας έκανε όλους τόσο πολύ υπερήφανους για την καταγωγή μας.
Ο Πύρος είναι υποψήφιος με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας

Φρέντης Μπελέρης από την Χειμάρα, εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρας και σήμερα διοκόμενος και φυλακισμένος από το καθεστώς Ράμα με ένα κατασκευασμένο κατηγορητήριο (οι ψευδομάρτυρες κατηγορίας παραδέχτηκαν στο δικαστήριο ότι χρηματίστηκαν από τις κρατικές μυστικές υπηρεσίες για να ψευδομαρτυρήσουν).
Ο Φρέντης είναι υποψήφιος με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας
Κώστας Κυριάκου Κυριάκου από την Δερβετσάνη, ακόμη ένας κυνηγημένος από το πολιτικό σύστημα καθώς ήταν ο ένας από τους πέντε στη δίκη της Ομόνοιας το 1994 καθώς είχε ενταχθεί στις 10/4/1994 στα ηγετικά όργανα της Ομόνοιας
Το 1974 συνελήφθη εν ώρα μαθήματος και καταδικάστηκε σε 9,5 χρόνια φυλάκιση εκτίοντας την ποινή του στις φυλακές του Σπάτ γιατί μοίραζε προκηρύξεις.
Ο Κώστας είναι υποψήφιος με το κόμμα Νίκη
Ειρήνη Κωτσανίνη Μουτσάτσου από χωριό Φοινίκι, πρώην υποψήφια βουλευτής στην Α' Αθήνας με το κόμμα Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.
Η Ειρήνη ειναι ξανά υποψήφια με το κόμμα Ελληνική Λύση.
Ηρακλής Παναγιώτης από το Πωγωνι Δρόπολης ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής στις προηγούμενες εκλογές στη βόρεια Ελλάδα με τον Κυριάκο Βελόπουλου.
Ο Ηρακλής θα είναι ξανά υποψήφιος με το κόμμα Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου
Καλή επιτυχία σε όλους!!


Μόντης Κολίλας

Πύρος  Δήμας 

Κωστας Κυριακου Κυριακου

Φρέντης  Μπελέρης 




Πηγή: https://www.facebook.com/groups/863116650936465/



Δεν υπάρχουν σχόλια: