4 Μαρτίου 2013

Αργυρόκαστρο: Μετά την διαδήλωση των Ερυθρόμαυρων ακολούθησε βανδαλισμός των γραφείων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ


Αργυρόκαστρο: Μετά την διαδήλωση των Ερυθρόμαυρων ακολούθησε βανδαλισμός των γραφείων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Μία μέρα μετά την "διαδήλωση" της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας στο Αργυρόκαστρο και τα συνθήματά τους κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, του Ντούλε, του Μπολάνου και της Χρυσής Αυγής άγνωστοι λεηλάτησαν τα γραφεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Αργυράκαστρο.

Τη νύχτα του Σαββάτου άγνωστοι, αφού έσπασαν τα τζάμια της εξώπορτας των γραφείων εισήλθαν στον εσωτερικό χώρο και λεηλάτησαν τα γραφεία.

Από τον έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε πως σκοπός των διαρρηκτών δεν ήταν η κλοπή. Οι δράστες στόχευαν κατά πρώτο να πάρουν διάφορα έγγραφα από το αρχείο της οργάνωσης, το οποίο πίστευαν πως βρισκόταν σε ένα από τα ντουλάπια του γραφείου, αλλά και για επίδειξη δύναμης ενόψει της έναρξης της προεκλογικής καμπάνιας για τις εκλογές της 23ης Ιουνίου, που όπως φαίνεται θα είναι σκληρή όσο ποτέ άλλοτε.
Στα γραφεία κατέφθασαν άντρες της Αστυνομίας Αργυροκάστρου οι οποίοι συνέλλεξαν τα απαραίτητα στοιχεία, ενώ ο πρόεδρος του παραρτήματος ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Αργυρόκαστρο, κ. Δημήτρης Μαλιούκης καταδίκασε την πράξη αυτή.
Το παράδοξο είναι ότι οι δράστες δεν έγιναν αντιληπτοί αφού τα γραφεία της οργάνωσης βρίσκονται στο ίδιο κτίριο με την υπηρεσία της Συνοριακής Αστυνομίας Αργυρόκαστρου.
ΠΗΓΗ: http://aftonomi.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2013 

Δεν υπάρχουν σχόλια: