8 Σεπτεμβρίου 2015

Bild: «Χρεοκοπία της Ελλάδας και στο ποδόσφαιρο»


 Bild: «Χρεοκοπία της Ελλάδας και στο ποδόσφαιρο»

Η κακή πορεία της Εθνικής Ελλάδας στην προκριματική φάση του EURO 2016 δεν πέρασε απαρατήρητη από τα γερμανικά ΜΜΕ, με την Bild να αφιερώνει άρθρο στην ιστοσελίδα της, περισσότερο βεβαίως για να συγκρίνει την τωρινή ομάδα με εκείνη που θριάμβευσε στην Πορτογαλία το 2004 και οδηγούσε ένας Γερμανός , ο Ότο Ρεχάγκελ.

«Το 2004, ο Ρεχάγκελ οδήγησε τους υπερήφανους Έλληνες στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου. Το 2016 η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Μετά την ήττα από την Φινλανδία στον Πειραιά η Ελλάδα παρέμεινε χωρίς νίκη, τελευταία στον όμιλο και χωρίς ελπίδες για πρόκριση.

Τώρα, οι Έλληνες χρεοκόπησαν και στο ποδόσφαιρο »αναφέρεται

χαρακτηριστικά.« Η Ελλάδα βρίσκεται στο ναδίρ. Η τελευταία νίκη της σημειώθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού. Στα προκριματικά του Euro 2016 έχασε δύο φορές ακόμη και από τη Νησιά Φερόε. Ο Ρανιέρι απολύθηκε πρώτος και ο διάδοχός του, Μαρκαριάν, έφυγε μετά από τρία παιχνίδια! Τώρα βρίσκεται στον πάγκο ο πρώην προπονητής της Εθνικής U21 Κώστας Τσάνας »συμπληρώνει η Bild

ΠΗΓΗ: http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: