8 Σεπτεμβρίου 2015

«Έμφραγμα» για Αλβανία που δέχτηκε γκολ στο 92`

Η Αλβανία είχε βρεθεί αγκαλιά με την πρόκριση στα τελικά του EURO, για πρώτη φορά στην Ιστορία της, αφού ακόμη και η ισοπαλία στα Τίρανα απέναντι στην Αλβανία της έκανε, αφού μερικές ώρες νωρίτερα η Δανία είχε μείνει στο 0-0 με την Αρμενία.
Απέναντί ​​τους, όμως, οι Αλβανοί είχαν τον προπονητή του ... 1-0 ή του 0-1, αφού το παιχνίδι για την Πορτογαλία τουΦερνάντο Σάντος ήταν εκτός έδρας. Με γκολ τουΜιγκέλ Βελόσο στις καθυστερήσεις, λοιπόν, οι Ίβηρες έφτασαν στο διπλό κι έκαναν δύσκολη τη ζωή των Αλβανών.

Η Αλβανία, πάντως, κρατά την τύχη για τη δεύτερη θέση στα χέρια ή μάλλον στα πόδια της, αφού έχουν να παίξουν ένα παιχνίδι παραπάνω από τους Δανούς, ενώ οι Πορτογάλοι σχεδόν «καπάρωσαν» την πρώτη θέση.
Στην προτελευταία αγωνιστική (8/10) η Πορτογαλία υποδέχεται την Δανία, η οποία παίζει το τελευταίο της ματς (με «διπλό» πιάνει τους Πορτογάλους), ενώ η Αλβανία φιλοξενεί την Σερβία. Την τελευταία αγωνιστική (11/10) η Αλβανία παίζει στην Αρμενία και η Πορτογαλία στην Σερβία.
Οι συνθέσεις
ΑΛΒΑΝΙΑ: Μπερίσα, Ντιμσίτι, Τσάνα, Αζέτι, Αγκόλι, Κουκέλι, Τόλαντ Τζάκα, Αμπράσι (54 'Μπάσα), Γκάσι (71' Ρόσι), Λενιάνι, Τσικαλέσι (86 'Μπαλάι).
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρούι Πατρίσιο, Βιεϊρίνια (54 'Σέντρικ), Πέπε, Ρικάρντο Καρβάλιο, Ελιζέου, Ντανίλο Περέιρα, Μιγκέλ Βελόζο, Ντάνι (76' Έντερ), Μπερνάρντο Σίλβα (65 'Κουαρέσμα), Νανί, Κριστιάνο Ρονάλντο.
Βαθμολογία 9ος όμιλος
1. Πορτογαλία 15 (8-4) [6 ματς]
2. Δανία 12 (8-4) [7 ματς]
3. Αλβανία 11 (7-3) [6 ματς]
4. Σερβία 2 (5-11) [6 ματς] *
5. Αρμενία 2 (5-11) [7 ματς]
ΠΗΓΗ: http://albanians.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: