26 Φεβρουαρίου 2015

Δώστε λάμψη στα μαλλιά σας με φυσικούς τρόπους


Δώστε λάμψη στα μαλλιά σας με φυσικούς τρόπους

Τα αβγά είναι μία από τις πιο γνωστές πηγές πρωτεΐνης κι εκτός από το να χτίζουν τους μύες και να μας κάνουν δυνατότερες, βελτιώνουν επίσης πολύ την ποιότητα των μαλλιών μας.Σίγουρα βέβαια το πρόβλημα στη χρήση των αβγών είναι η μυρωδιά τους αλλά, εάν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε και να αποδυναμώσετε τη μυρωδιά τους, τότε μπορεί να αναμείξετε το αβγό με το σαμπουάν. 

Κάντε μάσκα με αβγό. Αναμείξτε το αβγό με τη μάσκα μαλλιών σας εφαρμόστε την όπως ξέρετε και κάντε το για δυο εβδομάδες και θα δείτε μεγάλη διαφορά στην ποιότητα της τρίχα σας. 

Αβγό και χένα 
Χρησιμοποιήστε τη χένα για να βάψετε τα γκρίζα μαλλιά σας και εμπλουτίστε την με το αβγό και εφαρμόστε το μείγμα σε κάθε μία τούφα ξεχωριστά. Δε θα πιστεύετε πόσο δυνατά και απαλά θα γίνουν.

Αβγό και αβοκάντο
Άλλος ένας εξαιρετικός συνδυασμός φυσικών συστατικών. Ανακατέψτε ένα αβγό με ένα αβοκάντο μέχρι να πάρετε μια καλά σχηματισμένη και ομοιογενή πάστα. Εφαρμόστε τη στα μαλλιά σας και αφήστε τη για 40 περίπου λεπτά. Ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με κρύο νερό και θα δείτε πόσο απαλά και φρέσκα θα τα νιώθετε.

Αβγό, ελαιόλαδο και μέλι

Αναμείξτε 3 κρόκους αβγών με μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και μια κουταλιά της σούπας μέλι. Ανακατέψτε τα πολύ καλά και εφαρμόστε τα στα μαλλιά σας. Αφήστε τα για 30 λεπτά και ξεπλύνετε με άφθονο χλιαρό νερό, χρησιμοποιώντας ένα καλό σαμπουάν και conditioner για να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα από τα υλικά στα μαλλιά σας.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Γκίνος με πληροφορίες από .govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: