14 Ιουνίου 2016

​Ο πρόεδρος της Αλβανίας Νισάνι βραβεύει τον Πρέσβη της Ελλάδος στα Τίρανα, κ. Λεωνίδα Ροκανά (φωτο)

Σε επίσημη τελετή που έλαβε χώρα στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Προέδρου της Βουλής Ιλίρ Μέτα, της Υπουργού Ενσωμάτωσης Κλάϊντα Γκίόσα, βουλευτών του Κοινοβουλίου, Πρέσβεων και διαπιστευμένων εκπρόσωπων του διπλωματικού σώματος στα Τίρανα, ο Πρόεδρος της Αλβανικής Δημοκρατίας Μπουγιάρ Νισάνι βράβευσε με τιμητικό τίτλο τον Πρέσβυ της Ελλάδος στα Τίρανα, κ. Λεωνίδας Ροκανά, ως δείγμα "εκτίμησης της διπλωματικής δραστηριότητας και της πολύτιμης συμβολής του στην προώθηση των διμερών σχέσεων μεταξύ Αλβανικής και Ελληνικής Δημοκρατίας, της γενναιόδωρης υποστήριξης της διαδικασίας ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, καθώς και της ενίσχυσης και του εμπλουτισμού των φιλικών σχέσεων μεταξύ των δύο γειτονικών λαών μας ".

«Δράττομαι τις ευκαιρίας για άλλη μια φορά, αγαπητέ κύριε Πρέσβυ Ροκανά να εκφράσω εκ μέρους μου και εκ μέρους των Αλβανών πολιτών την ευγνωμοσύνη για όλα όσα ο ελληνικός λαός, η Ελλάδα έχει κάνει προκειμένου να είναι κοντά, να υποστηρίξει, να ενθαρρύνει, αλλά και να βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές της ιστορίας τους, τους πολίτες της χώρας μου», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Αλβανικής Δημοκρατίας.
Τέλος, ο κ. Νισάνι ανέφερε χαρακτηριστικά «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρέσβυ, ο οποίος αποδέχθηκε αυτόν τον τίτλο που του έδωσαν οι Αλβανοί πολίτες, ευχόμενοι καλή τύχη στη νέα του διπλωματική αποστολή, και μέσω εκείνου ευχόμαστε στον φίλο ελληνικό λαό όλο και μεγαλύτερες προόδους».
πηγή:pelasgoskoritsas.gr, http://www.himara.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: