14 Δεκεμβρίου 2015

Χαμόγελο του Παιδιού: Εξαφανίστηκαν δύο ανήλικα προσφυγόπουλα

Χαμόγελο του Παιδιού: Εξαφανίστηκαν δύο ανήλικα προσφυγόπουλα
Για την εξαφάνιση δύο ασυνόδευτων ανηλίκων ενημερώνει το «Χαμόγελο του Παιδιού», καλώντας όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τον Οργανισμό ή με την αστυνομία για να βοηθήσει.

«Στις 11/11/2015 εξαφανίστηκαν ο Ρόντερ Όθμαν 4,5 ετών και ο ξάδερφός του Άλντ Όθμαν 5 ετών στα τουρκικά ύδατα, στην προσπάθειά τους να περάσουν μαζί με τους γονείς τους με βάρκα από την Τουρκία στην Ελλάδα. Η βάρκα ανετράπη και το Λιμενικό Σώμα της Τουρκίας διέσωσε τους περισσότερους επιβαίνοντες της βάρκας πλην των δύο παιδιών.

Ο Ρόντερ έχει ύψος 90 εκ., ζυγίζει 15 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη φόρμα, μπλε μπλούζα, μαύρο μπουφάν και μπλε παπούτσια.

Ο Άλντ έχει ύψος 90 εκ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, γαλάζια μπλούζα και μπλε παπούτσια», αναφέρει η ανακοίνωση του Χαμόγελου.



Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
ΠΗΓΗ: http://www.zougla.gr
Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: