17 Νοεμβρίου 2015

Τι Αποκαλύπτει Πρώην Υψηλόβαθμος Αλβανός Στρατιωτικός Για Ελλάδα-ISIS-UCK!

Τι Αποκαλύπτει Πρώην Υψηλόβαθμος Αλβανός Στρατιωτικός Για Ελλάδα-ISIS-UCK!Η Προφητεία του Ενβέρ Χότζα, Λίγο Πριν Πεθάνει,Για Την Μετά Κομμουνιστική Αλβανία!

Σε μια κουβέντα μου,     που είχα με ένα πρώην υψηλόβαθμο Αλβανό Στρατιωτικό επί εποχής Ενβέρ Χότζα, μου εκμυστηρεύτηκε μια συνομιλία που είχαν ανώτατοι αξιωματικοί μαζί του!
Λίγο πριν τον θάνατο του 1985, ο Ενβέρ Χοτζα βαριά άρρωστος από καρδιακά προβλήματα, αισθανόταν ότι μαζί με το τέλος του αργά η γρήγορα θα έρχονταν και το τέλος του
κομμουνισμου! Και αναρωτιέται για το μέλλον της Αλβανίας στην περίπτωση μια νεας μετα κομμουνιστικης εποχης! Όταν ένας Αξιωματικος τολμησε και τον ρώτησε τι θα γινει στην Αλβανια στην περιπτωση πτωσης του κομμουνισμου, ο Ενβέρ Χοτζα του απαντησε νευρικα:Μα σοβαρα δεν γνωριζεις τι θα γινει; Εγώ κράτησα την Αλβανία 40 χρόνια κλειστή από τον έξω Κόσμο γιατί; Για ένα καπρίτσιο μου? Οχι……Όταν ανέβηκα στην εξουσια, η Αλβανια ηταν σαν μια οπλισμένη αγελη Λυκων,  εγω  καταφερα και τους αφοπλησα, και τους εκλεισα μεσα σε ενα μαντρι! Ξερεις τι θα γινει αν τους Ελευθερώσουν απο αυτο το μαντρι; Θα σφάξουν κοσμο!
Ρωτώντας τον  πρώην υψηλόβαθμο Αλβανό Στρατιωτικό αν συμφωνεί με τα λεγόμενα Χοτζα, μου απάντησε, Ναι απολύτως! Το 1967 απαγόρευσε αυστηρά κάθε θρησκευτική δραστηριότητα και ανακήρυξε την Αλβανία ως το πρώτο επισήμως άθεο κράτος. Τζαμιά, εκκλησίες και μοναστήρια δημεύτηκαν! Για σκέψου μια Αλβανία βαθιά θρησκευόμενη στον Μουσουλμανισμό, με πάνω από το 70% του πληθυσμού! Αυτό τώρα προσπαθούν να κάνουν στην Αλβανία Τούρκοι και Σαουδάραβες,χτίζοντας το ένα τζάμι μετά το άλλο στην Αλβανία!
Και το χειρότερο ειναι ότι υπάρχουν θύλακες του ISIS στην Αλβανία,και το γνωρίζουν αυτό  η Ξένες Μυστικές Υπηρεσίες!
Η κουβέντα μας ήρθε στα μοιραία γεγονότα του Παρισιού, ο πρώην υψηλόβαθμος Αλβανός Στρατιωτικός Γέλασε, και μου είπε, εγώ σαν πρώην (Σιγκουρίμι)-αντίστοιχο της ΕΥΠ-ΚΥΠ)
Γνωρίζω ότι τα όπλα της ,τρομοκρατικής ενέργειας στο Παρίσι,προέρχονται από την Αλβανία! Μα πως είσαι τόσο σίγουρος τον ρώτησα! Η Απάντηση του ήταν απολύτως πειστική……Η Αλβανία έχει γεμίσει όλη την Ελλάδα με Καλάσνικοφ,το ίδιο έχει κάνει και στην Ευρώπη, αυτά τα όπλα προέρχονται από το άνοιγμα των στρατιωτικών αποθηκών της Αλβανίας με τα γεγονότα του 1996-7  με τις λεγόμενες πυραμίδες, δείτε εδώ http://www.iospress.gr/megalo1997/megalo19970315.htm δεν ειναι τυχαίο ότι σε κάθε Τρομοκρατική ενέργεια, η δράστες οπλοφορούσαν με καλάσνικοφ! Που τα βρήκαν στην Ευρώπη! Η Ευρώπη πλημμύρισε από το εμπόριο καλάσνικοφ που έκαναν τα πρώην στελέχη του UCK!
Η κουβέντα μας ήρθε στις Ελληνοαλβανικες σχέσεις, και του είπα γιατί πάνε από το κακό στο χειρότερο! Και μου απάντησε….Γιατί έτσι θέλουν ξένες δυνάμεις! Η Αλβανία δεν κάνει πότε τίποτα, αν δεν ξέρει ότι έχει την κάλυψη από πίσω μια ξένης δύναμης! Η Ελλάδα ειναι πολύ δυνατή Στρατιωτικά και το γνωρίζουν! Αλλά τώρα με την οικονομική κρίση θα την τσακίσουν,
θα εξοντώσουν οικονομικά και υλικά  πρώτα των Ελληνικό Στρατό, να μην έχει ούτε καύσιμα να βάλει, και μετά θα αρχίσουν και τα παρατράγουδα από την Αλβανία, περί Τσαμουριάς, αμφισβήτηση συνόρων κτλ! Για μια στιγμή η Αλβανία και τα ξένα κέντρα αποσταθεροποίησης της Ελλάδας φοβήθηκαν, όταν ο Τσίπρας έκανε άνοιγμα στην Ρωσία-Πούτιν,
Αλλά τελικά ήταν  δικός τους;
Όλα αυτά με έκαναν για μια στιγμή να σκεφτώ τα λόγια του υποψήφιου για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Ντραμ οτι <<Ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος αν  δικτάτορες όπως ο Σαντάμ Χουσέιν και ο Μουάμαρ Καντάφι βρίσκονταν ακόμη στην εξουσία! Το Ιράκ και η Λιβύη θα ήταν λιγότερο διαιρεμένες και θα συνέβαλαν στη προώθηση μεγαλύτερης σταθερότητας στη Μέση Ανατολή αν οι δύο δικτάτορες – Χουσέιν και Καντάφι αντίστοιχα – δεν είχαν εκδιωχθεί δια της βίας από την εξουσία.
Εννοώ, κοιτάξτε τη Λιβύη, κοιτάξτε το Ιράκ. Το Ιράκ δεν είχε τρομοκράτες. Εκείνος ο Χουσέιν σκότωνε άμεσα τους τρομοκράτες και σήμερα μοιάζει με το Χάρβαρντ της τρομοκρατίας. Αν δείτε το Ιράκ πριν από χρόνια, δεν λέω ότι ήταν καλός τύπος, φρικτός ήταν, αλλά η χώρα ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με σήμερα. Σήμερα το Ιράκ είναι ένα πεδίο εκπαίδευσης τρομοκρατών. ο Τραμπ είπε ότι οι παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εξακολουθούν να διαπράττονται στη Λιβύη και στο Ιράκ, υποστηρίζοντας ότι «είναι πολύ χειρότερα από τότε, υπό τον Σαντάμ Χουσέιν ή τον Καντάφι», είπε.
Δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ! Γιατί η Ελευθερία ειναι ότι πιο πολύτιμο, άλλωστε γι αυτό πολλοί Λαοί όπως η Ελλάδα πολέμησαν! Για την Ελευθερία!
Τώρα με τα τρομοκρατικά γεγονότα θα προσπαθήσουν να μας την στερήσουν, με προσπάθεια εκφοβισμού μας,για να μας ελέγχουν! Δεν μπορώ να διανοηθώ νέα Νταχάου και Άουσβιτς για τους μετανάστες,γιατί μπορεί να ειναι Τρομοκράτες! Ερχόμαστε στην λογική του ΧΊτλερ!
Άρθρο  Σπύρος Πρίφτης 
email: spyros.priftis76@yahoo.gr
Πηγή: triklopodia, http://gorganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: