20 Δεκεμβρίου 2014

Άνω – κάτω έκανε την αίθουσα η Πρόεδρος της ΝΕΒ, εξαπολύοντας πυρά στον Ντούλε.


Το ξεκίνημα της ομιλίας το έκανε ο πρώην Πρόεδρος της Ομόνοιας  Βασίλης Μπολάνος ο οποίος έκανε την αυτοκριτική του.Αμέσως μετά χαιρέτησαν ο κ. Κοτροκόης και ο κ. Γκιουλέκας που παρευρισκόταν στην αίθουσα..Ύστερα την σειρά την πήρε ο κ. Βαγγέλης Ντούλες και στην συνέχεια  οι υποψήφιοι ο
κ. Άλκης ΠούληςΛεωνίδας Παππάς,Βασίλης Κάγιος και ο κ. Χρίστος  Καίσης και Ηρώδης Νταλιάνης όπου οι δύο τελευταίοι  απέσυραν την υποψηφιότητα τους και υποστηρίζουν τον κ. Κάγιο .
Ο Λεωνίδας Παππάς κατά την διάρκεια της ομιλίας του συγκινήθηκε και έκλαψε αναφέροντας αυτούς που βρήκε απέναντι του όπως ο Γιάννη Γιάννης που τώρα είναι πρέσβης της Αλβανίας στα Γιάννενα. Άστραψε και βρόντηξε η Πρόεδρος της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών κα”. Ελένη Δήμου η οποία είπε ότι είναι η πρώτη φορά που παίρνει μέρος και πίστευε ότι γίνεται δημοκρατική διαδικασία άλλα απογοητεύτηκε όταν είδε το αντίθετο και εξαπέλυσε πυρά κατά του κ. Ντούλε. Επίσης είπε ότι πολλοί λένε ότι ήρθαν αυτοί από την Ελλάδα να μας αλλάξουν τα πράγματα  εδώ. Ο τόπος μας ανήκει σε όλους μας τόνισε.Όταν προτάθηκαν τα ονόματα για εφορευτική επιτροπή, η κα” Δήμου αντέδρασε και είπε γιατί μας δίνουν έτοιμα ονόματα και τελικά αποφασίστηκε να προτείνουν οι υποψήφιοι. Τελικά στην επιτροπή είναι ο Στέφανος Κώτσιας, Λευτέρης Καίσης και Άλκης Αγγελής.
Αυτήν την στιγμή έχει ψηφίσει το παράρτημα Κορυτσάς,Αυλώνας και τώρα ψηφίζει το παράρτημα Τιράνων.

Εκ μέρους της Ελληνικής Πολιτείας επιστολή έστειλε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς,  ο Πρόεδρος Δημοκρατίας  κ. Κάρολος Παππούλιας, ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, ο κ.Γεροντόπουλος και ο κ. Μπάκας(σύριαζα)
Μεγάλη εντύπωση μας κάνει ότι ο Βαγγέλης Ντούλες παίρνει το μέρος του Βασίλη Κάγιου.

Για νεότερα μείνετε συντονισμένοι στο kenel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: