20 Δεκεμβρίου 2014

Ενα άκρως γιορτινό Σαββατοκύριακο στα Γιάννενα!Τα άλογα του Ιππικού Ομίλου ..μονοπωλούν τα ...βλέμματα!!(φωτο&βίντεο)

Ενα λαμπερό  χριστουγεννιάτικο Σαββατοκύριακο βιώνει η πρωτεύουσα της Ηπείρου καθώς συνεχίζεται το εορταστικό   πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου 
Η   πυκνή ομίχλη που σκέπαζε την πόλη απο εχθές το βράδυ και διαλύθηκε  μόλις  πριν απο λίγο , δεν πτόησε τους κατοίκους να βγουν στους δρόμους Ετσι απο νωρίς το πρωί  επικρατεί το αδιαχώρητο !



Οι εκδηλώσεις του Δήμου πολλές και σε διάφορα σημεία της πόλης , με κύριο χαρακτηριστικό τις μουσικές ,παραδοσιακές αλλά και χριστουγεννιάτικες
Οι δρόμοι γεμάτοι απο τους πρωταγωνιστές των ημερών τα παιδιά ,που δεν ξέρουν  στην κυριολεξία που να πρωτοκοιτάξουν !

Kάλαντα και χοροί μονοπωλούν τα βλέμματα σε πεζόδρομους της πόλης(Γρ. Σακκά, Μιχ. Αγγέλου, Βλαχλείδη, Μπότσαρη, Παπάζογλου)!
ενω στην κεντρική πλατεία μια εντελώς διαφορετική εικόνα δίνουν τα άλογα του Ιππικού ομίλου Ιωαννίνων !Ολες οι γειτονιές σφίζουν απο ζωντάνια και χριστουγεννιάτικη διάθεση
Το μαγαζάκι τρενάκι  που έχει στηθεί στην πλατεία Πύρρου τραβά τα βλέμματα και  μαζί με τον "Βολίδα"  που βολτάρει απο και προς την Αστερούπολη , προσθέτουν  μία ακόμη χριστουγεννιάτικη πινελιά!



Το απόγευμα στις 19.00 στην πλατεία Κατσικά λίγο πιο έξω απο το κέντρο των Ιωαννίνων το Φεστιβάλ Τσίπουρου περιμένει τους ..λίγο μεγαλύτερους, για το φημισμένο ηπειρώτικο τσίπουρο ..κόντρα στις χαμηλές θερμοκρασίες !



Αύριο Κυριακή 21 Δεκεμβρίου η πόλη θα κινηθεί στους ίδιους χριστουγεννιάτικους ρυθμούς με χορούς ,μουσικές και δρώμενα ,θυμίζοντας σε όλους πως είμαστε μόλις λίγες μέρες πριν απο τα Χριστούγεννα!



ΠΗΓΗ: http://epirus-tv-news.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: