13 Μαΐου 2014

Μνημόνιο συνεργασίας επιχειρηματικού ομίλου του Κουβέιτ με την Αλβανική κυβέρνηση


Υψηλό δάνειο στην Αλβανία με ευνοϊκούς όρους θα δώσει η Τουρκία

Ο πρέσβης του Κουβέιτ στα Τίρανα, Najeeb Al-Bader προέτρεψε επενδυτές από το Κουβέιτ να επενδύσουν στην Αλβανία και να επωφεληθούν από τα κίνητρα για τους ξένους επενδυτές, με στόχο την ανάπτυξη των εμπορικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών. 

Ο Al-Bader έκανε τη δήλωση στο Πρακτορείο ειδήσεων του Κουβέιτ, KUNA, μετά από την τελετή για την υπογραφή του μνημονίου κατανόησης μεταξύ του Ομίλου Αλ-Sayer και της κυβέρνησης της Αλβανίας, στο τέλος της επίσκεψης μιας αντιπροσωπείας του Κουβέιτ στην Αλβανία η οποία διήρκησε μία εβδομάδα. 

Η επίσκεψη, δήλωσε ο Al-Bader, ήταν μια ευκαιρία να εξοικειωθούν με τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Αλβανία στους τομείς της ενέργειας, του τουρισμού, της γεωργίας και των μεταφορών.
 Ο Πρέσβης είπε επίσης ότι η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Αλβανίας, Μπουγιάρ Νισάνι, τον πρόεδρο του κοινοβουλίου, τον Πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα, και τους υπουργούς μεταφορών και υποδομών, οικονομίας, γεωργίας και υδάτινων πόρων, και εργασίας αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων του Κουβέιτ. 

ΠΗΓΗ: http://www.balkans.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: