26 Σεπτεμβρίου 2022

Τραγωδία στη ΛΕΑ της Ε.Ο Κορίνθου – Πατρών με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες



 Τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους δύο άνδρες ηλικίας 69 και 73 ετών, σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, στη λωρίδα της ΛΕΑ στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα.


 

00:00
00:01

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 89ο χλμ. Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου, με τους δύο άνδρες να ανασύρονται χωρίς τις αισθήσεις τους. Στο σημείο επιχείρησαν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Σύμφωνα με το KorinthosTv, ένα ταξί με τρεις επιβαίνοντες τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών, στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου.

Ο οδηγός του ταξί έκανε δεξιά και στάθμευσε στη ΛΕΑ, με σκοπό να προλάβει να κατέβει ο ίδιος, αλλά και οι επιβάτες. Εν συνεχεία, οδηγός δεύτερου οχήματος που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση μείωσε τη ταχύτητά του για να δει τι συμβαίνει, με αποτέλεσμα ο οδηγός τρίτου οχήματος να «καρφωθεί» στο δεύτερο όχημα. Οι οδηγοί των δύο οχημάτων έχασαν τη ζωή τους, με αυτόν του τρίτου οχήματος να βρίσκει ακαριαίο θάνατο. 

 

Πηγή: KorinthosTv.gr, zougla.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: