11 Σεπτεμβρίου 2022

Αυτό είναι το πιο διάσημο “ψητοπωλείο" στο Ίλιον – Χειροποίητο, απολαυστικο μεζές και όχι μόνο, με τη μυστική συνταγή του “Οδυσσέα"

 Χειροποίητα όλα, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο. Η " Ιθάκη",  ένα όνομα, μια ιστορία και γιατί όχι  και στο  πραγματικό σουβλάκι όπως και το όνομά  του Οδυσσέα του ιδιοκτήτη του  ψητοπωλείου.



Ο Οδυσσεας κρατάει το μυστικό του καλά φυλαγμένο, ενώ ακόμα και η γυναίκα και τα παιδιά του που βρίσκονται στην εξυπηρέτηση του μαγαζιού δεν γνωρίζουν την προεργασία που κάνει χρόνια τώρα φτιάχνοντας το πιο λαχταριστο σουβλάκι, κοκορέτσι, γουρουνοπουλα στο Ιλιον, συγκεκριμένα  στη  Θηβών  454.

Γιατί υπάρχουν και αυτές οι μέρες, που δεν έχεις καμία όρεξη να μαγειρέψεις και θες απλά να παραγγείλεις τις αγαπημένες σου γεύσεις από την "Ιθάκη 

ΔΩΣΕ την παραγγελία σου ️έγκαιρα στο ☎️  2102611340, 2105768698, 6987176536 και απόλαυσε όλες τις  γεύσεις στον χώρο σου!

Κάθε μερα τις  πρωινές ώρες πριν ανοίξει το μαγαζί για το κοινό, ο Οδυσσέας “φτιάχνει” τα κρέατα της ημέρας. Κάθε μέρα, μόνος του, μπαίνει στον μικρό του “ναό” και κάνει τα μαγικά του. Δεν γούσταρε ποτέ ετοιματζίδικα κρέατα. Και κάθεται και τα… “πλέκει” ένα ένα κομμάτι στα καλαμάκια του. Το ίδιο κάνει και στο κεμπάπ και στο κοτόπουλο στην γουρουνοπουλα και στα παϊδάκια αλλά και στον γύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: