19 Ιουνίου 2017

Φρίκη: 42 πτώματα σ’ ένα δωμάτιο

Φρίκη: 42 πτώματα σ’ ένα δωμάτιο
Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για την απίστευτη τραγωδία στον Πύργο Γκρένφελ του Λονδίνου, ο οποίος τυλίχτηκε στις φλόγες, προκαλώντας τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων.
​Οι αρχές φοβούνται τις αντιδράσεις του κόσμου και δεν καθυστερούν να πουν την αλήθεια για τον αριθμό των νεκρών
Με τον αριθμό των θυμάτων να ανέρχεται σε 79, μια νέα μαρτυρία έρχεται να προκαλέσει σοκ. Σε ερασιτεχνικό βίντεο που ανέβηκε στο Youtube, ένας άνδρας ισχυρίζεται ότι οι πυροσβέστες εντόπισαν την Κυριακή 42 πτώματα σ’ ένα δωμάτιο. «Ήταν σαν να είχαν βρει καταφύγιο εκεί» ανέφερε, υποστηρίζοντας ότι η πληροφορία προέρχεται από φίλο του που εργάζεται στην πυροσβεστική υπηρεσία.

Παράλληλα, εκτίμησε πως δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση ακόμη, καθώς οι αρχές φοβούνται τις αντιδράσεις του κόσμου. Η ατμόσφαιρα στη βρετανική πρωτεύουσα παραμένει τεταμένη, καθώς ολοένα και περισσότερα στοιχεία για λάθη και παραλείψεις στην πυρασφάλεια του κτηρίου έρχονται στο φως.

Τα θύματα της πύρινης λαίλαπας
Τα θύματα της πύρινης λαίλαπας


Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είχε επισημάνει, νωρίτερα, ότι ο αριθμός των νεκρών είναι πιθανό να αυξηθεί τα επόμενα 24ωρα.Την Κυριακή η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από το εσωτερικό του κατεστραμμένου ουρανοξύστη. Στάχτη και αποκαΐδια είναι ότι άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα...Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: