22 Ιουλίου 2016

Τρόμος στο Μόναχο

Τρόμος στο Μόναχο
Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκεται η Γερμανία μετά τα σοβαρά περιστατικά με πυροβολισμούς που σημειώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο εμπορικό κέντρο «OEZ -Olympia-Einkaufszentrum» και σε σταθμό του ΜΕΤΡΟ «STACTUS» στο Μόναχο.


Oι πληροφορίες για τον αριθμό των θυμάτων είναι συγκεχυμένες. Η τηλεόραση ΝTV και γερμανικές εφημερίδες κάνουν λόγο για 10-15 νεκρούς. Το Υπουργείο Εσωτερικών στη Βαυαρία επιβεβαιώνει τον θάνατο 8 ανθρώπων.

Γίνεται λόγος για έναν δράστη και δύο συνεργούς, άγνωστης ταυτότητας. Κατά πληροφορίες, ο ένας εκ των δραστών φέρεται να έχει αυτοπυροβοληθεί. Η περιοχή έχει αποκλειστεί. Συνεργάτες του εμπορικού κέντρου δήλωσαν στην εφημερίδα πως η αστυνομία τους έχει ενημερώσει να μη φύγουν από τα καταστήματά τους. 

Στην περιοχή βρίσκονται ήδη ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους. 

Tραγική σύμπτωση: Σαν σήμερα πριν από 5 χρόνια είχε σημειωθεί το μακελειό με τον ακροδεξιό Μπρέιβικ που σκότωσε 77 ανθρώπους στη Νορβηγία.

Παρακολουθήστε ζωντανή εικόνα από το σημείο:



Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται το Focus, η αστυνομία της πόλης έχει ζητήσει από τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους και να απομακρυνθούν από τον δρόμο.




ΠΗΓΗ: http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: