30 Ιουνίου 2016

Τραμπουκισμοί στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Χειμάρρας [ΒΙΝΤΕΟ]

ους από τρίτους.

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις των δημοτών και για τον τρόπο με τον οποίο η Δημοτική Αρχή διαχειρίζεται τις παραλίες καθώς δεν νοικιάστηκαν – όπως τα προηγούμενα χρόνια – σε δημότες, οι οποίο βιοπορίζονται από τον τουρισμό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, σε ξένους επενδυτές.
Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας και ενώ τα μέλη του ΔΣ φαινόταν να πείθονται από τα επιχειρήματα των δημοτών για την καταψήφιση των προτάσεων του Δημάρχου, 5-6 άτομα, με αυξημένη σωματική διάπλαση, άγνωστα στην περιοχή, επιτέθηκαν στους πολίτες και τα μέλη του ΔΣ μετατρέποντας την αίθουσα σε «ρινγκ».
Η Δημοκρατική Ένωση Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας «Ομόνοια», καταγγέλλει την προκλητικά επαναλαμβανόμενη άσκηση φυσικής και ψυχολογικής βίας προς τους κατοίκους της Χειμάρρας. Ηθικοί αυτουργοί αυτών των εντάσεων είναι η κυβέρνηση Ράμα και ο διορισμένος Δήμαρχος της Γιώργος Γκόρος.

Επαναλαμβάνουμε την έκκληση μας προς τους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των συνδυασμών, να συμμαχήσουν  για την υπεράσπιση των συμφερόντων της Χειμάρρας και να αντισταθούν στις διεφθαρμένες πρακτικές της τοπικής και κεντρικής εξουσίας. Απευθύνουμε έκκληση σε όλες τις Διπλωματικές Αρχές της χώρας να στρέψουν την προσοχή τους στη Χειμάρρα και γενικότερα στην Εθνική Ελληνική Μειονότητα στην Αλβανία που είναι αντιμέτωπη με συνεχείς προκλήσεις κρατικών και παρακρατικών κέντρων.
Χειμάρρα 30 Ιουνίου 2016
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
ΠΗΓΗ:http://omonoia-deeem.org/ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν ακόμα Έλληνες στην Βόρειο Ήπειρο; Που είναι;

Η απογραφή της Ομόνοιας έβγαλε 300.000 Έλληνες δηλαδή το 10%
Και δεν μπορούν να πουν ούτε κουβέντα;

Γιατί οι Έλληνες δεν βγάζουν και το 10% στη βουλή;

Γιατί μας γλεντάνε έτσι οι Αλβανοί;

Υπάρχουν Έλληνες;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;