26 Ιουνίου 2016

Αγνοούμενος 27χρονος από την Αλβανία στην Καβάλα


astynomia

Κυρίως το Λιμεναρχείο Καβάλας, λιγότερο η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, ασχολήθηκαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με υπόθεση εξαφάνισης αλλοδαπού, ηλικίας 27 ετών, μόνιμου κατοίκου, με την οικογένειά του, της περιοχής Παρανεστίου Δράμας. Σύμφωνα με πληροφορίες τα ξημερώματα της Πέμπτης 16 Ιουνίου, ο 27χρονος αναχώρησε με το αυτοκίνητό του προς άγνωστη κατεύθυνση, από τον τόπο κατοικίας του στο Παρανέστι. Την επόμενη ημέρα οι γονείς του δήλωσαν την εξαφάνισή του, δήλωσαν μάλιστα ότι το παιδί τους αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.
Μέσω των πρώτων ερευνών που έγιναν από την Ελληνική Αστυνομία, βρέθηκε σήμα του κινητού τηλεφώνου του, στην περιοχή κοντά στη θάλασσα, μετά το Παληό, μέχρι τη Νέα Ηρακλείτσα. Τότε η Ελληνική Αστυνομία ειδοποίησε το Λιμεναρχείο Καβάλας, που άρχισε τις έρευνες, χωρίς μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ να υπάρχει αποτέλεσμα.

Στο πλαίσιο αυτών των ερευνών βρέθηκε το αυτοκίνητό του στην περιοχή της Ν. Ηρακλείτσας, κλειδωμένο, κοντά στη θάλασσα, έξω από αυτό τα παπούτσια του και κανένα άλλο στοιχείο. Έρευνες έγιναν και στη θαλάσσια περιοχή του Παληού και της Ν. Ηρακλείτσας.
Μέχρι και χθες το απόγευμα οι έρευνες δεν είχανε αποτέλεσμα. Με την υπόθεση συνεχίζει κι ασχολείται το Λιμεναρχείο Καβάλας, αν και μέχρι σήμερα δεν έχει 

Δεν υπάρχουν σχόλια: