27 Μαΐου 2016

Συνάντηση Ένωσης Δημοσιογράφων Αλβανίας Ελλάδας στην Κορυτσά

Υπό την αιγίδα του Δήμου Κορυτσάς και πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση μεταξύ της Ένωσης Δημοσιογράφων Αλβανίας και της Ένωσης Δημοσιογράφων της Δυτικής Ελλάδας και είχε ως στόχο την περεταίρω συνεργασίας μεταξύ των ελλήνων και αλβανών  δημοσιογράφων ώστε η αλήθεια να παρουσιαστεί και από τις δύο μεριές όπως είναι. Ο πρόεδρος της Ένωσης Δημοσιογράφων Αλβανίας κ Αλέξανδρος Τσίπας μεταξύ άλλων ανέφερε «πως η πρώτη αυτή συνάντηση έχει ως στόχο να δημιουργήσει σταθερές σχέσεις  μεταξύ των επαγγελματιών, για μια παρουσίαση όσο το δυνατών  πιο κοντά στην αλήθεια της πραγματικότητας.
Εκπρόσωποι των Ενώσεων γνώρισαν  καλύτερα και τις δυνατότητες που προσφέρει η πόλη σε σχέση με την φυσική ομορφιά αλλά και τις πολιτιστικές αξίες στην περιοχή.
Ο Δήμαρχος Κορυτσάς και ο Νομάρχης ευχαρίστησαν και τις δύο Ενώσεις που πραγματοποίησαν την συνάντηση αυτή στην πόλη μας.
Όλοι παραδέχτηκαν πως αυτή η γνωριμία βοηθάει οπωσδήποτε στην καλύτερη συνεργασία και στην εξάλειψη κάθε είδους προκατάληψηςΠΗΓΗ: http://www.pelasgoskoritsas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: