13 Μαΐου 2016

Ο 25χρονος από την Αλβανία που αποκεφάλισαν σε στάβλο στη Θεσπρωτία


astynomia

Αυτός είναι ο 25χρονος από την Αλβανία που αποκεφάλισαν σε στάβλο στη Θεσπρωτία
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έρευνες της αστυνομίας για την εξιχνίαση της φρικτής δολοφονίας του 25χρονου από την Αλβανία, του οποίου το πτώμα βρέθηκε αποκεφαλισμένο πριν από τρεις ημέρες σε στάβλο στη Γλυκή Θεσπρωτίας.
Όπως μεταδίδει το τοπικό σάιτ paramythia-online.gr, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο εμπλοκής δύο Ελλήνων στο άγριο έγκλημα. Οι αστυνομικοί προβληματίζονται από τον τρόπο που έγινε η δολοφονία καθώς φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε καραμπίνα και όχι πυροβόλα όπλα που χρησιμοποιεί συνήθως η Αλβανική μαφία.

Πιθανότερες αιτίες της δολοφονίας για την ΕΛΑΣ ενδέχεται να είναι είτε υπόθεση ναρκωτικών είτε «βεντέτα», χωρίς ωστόσο να έχει αποκλεισθεί οποιοδήποτε άλλο προσωπικό εκδικητικό κίνητρο
25xronos-bl-ter
Ο Μπλένταρ Τερπολάρ, σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΛΑΣ από την αλβανική αστυνομία ήταν κρατούμενος στις φυλακές στην  Αλβανία χώρας για υπόθεση ναρκωτικών και μετά την αποφυλάκιση του επέστρεψε  στην Ελλάδα.
Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, δεν έδωσε κάποιο στοιχείο που μπορεί να αξιοποιηθεί από τις αστυνομικές αρχές.
Η μητέρα του 25χρονου, μιλώντας σε ΜΜΕ της Αλβανίας, δήλωσε πως τον μεγάλωσε με πολλές οικονομικές δυσκολίες, ενώ σημείωσε πως ο Μπλένταρ είχε φύγει από το σπίτι του στα 18 του. Επίσης κάνει έκκληση στις ελληνικές και αλβανικές αρχές, να μεταφέρουν το σώμα του 25χρονου στην Αλβανία ώστε να τον κηδεύσει. Τέλος ζητά την άμεση εξιχνίαση της δολοφονίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: