23 Οκτωβρίου 2015

ΕΛΛΑΔΑ: Σφοδρή σύγκρουση φορτηγού με ΚΤΕΛ στην Κόρνιθο ένας νεκρός


Κόρινθος: Σφοδρή σύγκρουση φορτηγού με ΚΤΕΛ με έναν νεκρό

Σφοδρή σύγκρουση μεταξύ ενός μικρού φορτηγού και του λεωφορείου του ΚΤΕΛ Λακωνίας σημειώθηκε στην Κόρινθο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 69χρονος. Πρόκειται για τον οδηγό του μικρού φορτηγού. Η 56χρονη συνεπιβάτισσά του τραυματίστηκε.
Συγκεκριμένα, στον κόμβο Κ-1, επί της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών - Πατρών, κοντά στο σημείο εξόδου για την νέα εθνική οδό Κορίνθου - Τρίπολης, νωρίς το μεσημέρι, συγκρούστηκε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Λακωνίας γεμάτο επιβάτες, πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. φορτηγάκι τύπου κλούβας.

Από την σφοδρή σύγκρουση χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική υπηρεσία Κορίνθου για να απεγκλωβίσει τους επιβαίνοντες στο φορτηγάκι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν τραυματίες στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου λίγο μετά ο 69χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ νοσηλεύεται η 56χρονη.
Κανείς από τους επιβαίνοντες στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ δεν τραυματίστηκε και οι επιβάτες μετεπιβιβάστηκαν σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κορίνθου και συνέχισαν το ταξίδι τους για τη Σπάρτη.
Ο οδηγός του λεωφορείου σοκαρισμένος σε δηλώσεις του, είπε ότι, το τροχαίο προκλήθηκε λόγω αναστροφής που επιχείρησε να κάνει επί της παλαιάς εθνικής οδού το φορτηγάκι.
Τα αίτια ερευνώνται από την τροχαία που ενεργεί προανάκριση.
ΠΗΓΗ: http://www.madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: