13 Μαρτίου 2015

ΑΛΒΑΝΙΑ: Σκότωσε σύζυγο και πεθερά και αυτοκτόνησε μπροστά στα παιδιά του



Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Κω η είδηση ότι ένας 32χρονος πατέρας αλβανικής καταγωγής, τρόφιμος των φυλακών της Κω, κατά την επταήμερη άδειά του μετέβη στο Λαπράκ στα Τίρανα και δολοφόνησε την σύζυγο και την πεθερά του. Στη συνέχεια ο άνδρας αυτοκτόνησε ενώπιον των τριών παιδιών του.
Πρόκειται για τον Emiljano Rustemi που ενεπλάκη με τον ομοεθνή του Salvador Mala, 22 ετών, στη µμεγαλύτερη μέχρι σήµερα υπόθεση κλοπών και διαρρήξεων που απασχόλησε το
νησί. Ο 32χρονος είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου.
Σύμφωνα με τη Δημοκρατική, ο Rustemi έλαβε τη Δευτέρα άδεια από τις φυλακές της Κω και αφού παραβίασε την απαγόρευση εξόδου του από την Κω, επέστρεψε στην Αλβανία.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Αλβανικό τύπο τα ξημερώματα της Τρίτης και συγκεκριμένα περί ώραν 05.55 μετέβη στην οικία της 65χρονης πεθεράς του Engjellyshe Shagiri στην οποία διέμενε η 28χρονη σύζυγός του Izaura και τα τρία τους παιδιά και ζήτησε να της μιλήσει.
Η σχέση του ζευγαριού φέρεται να περνούσε κρίση και η 28χρονη του είχε δηλώσει την πρόθεσή της να χωρίσουν. Αφού μπήκε στο σπίτι κλείστηκε σε ένα δωμάτιο με τη σύζυγο του και άρχισαν να συζητούν μέχρι που έβγαλε μέσα από ένα σακίδιο που έφερε μαζί του ένα αυτόματο όπλο τύπου Kαλάσνικοφ και την σκότωσε.
Η πεθερά του μπήκε έντρομη στο δωμάτιο και δέχτηκε και η ίδια βολές από το αυτόματο όπλο, ενώ στη συνέχεια ο 32χρονος αυτοκτόνησε ενώπιον των τριών παιδιών του.
Η διοίκηση των Φυλακών Κω, ενημέρωσε σχετικά τις αρμόδιες αρχές της χώρας μας και αναμένει επίσημη ενημέρωση από τις αλβανικές αρχές.
Ο 32χρονος μαζί με τον 22χρονο συγκατηγορούμενο του καταδικάστηκαν την 23η Σεπτεμβρίου 2014 για 92 διαρρήξεις αυτοκινήτων. Το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου δεν τους αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και επέβαλε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών στον καθένα, όσο δηλαδή τους είχε επιβληθεί και πρωτοδίκως.
Οι δύο δράστες κατηγορήθηκαν αρχικά για 88 περιπτώσεις διαρρήξεων. Στην πορεία όμως της προανάκρισης προέκυψαν άλλες τέσσερις σε βάρος τους.
ΠΗΓΗ: http://albanians.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: