23 Φεβρουαρίου 2015

Εσπευσμένα στο Ωνάσειο ο Παναγιώτης Κουρουμπλής



Την Καθαρά Δευτέρα, ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίστηκε εσπευσμένα στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο κ. Κουρουμπλής αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα και κατά την είσοδό του στο νοσοκομείο, οι θεράποντες γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν στην επέμβαση τοποθέτησης δύο στεντ. 

Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του κ. Κουρουμπλή δεν εμπνέει ανησυχία και νεότερα θα ανακοινωθούν πιθανότερα εντός της ημέρας. 

ΠΗΓΗ: magdasblog.gr

Παναγιώτης Κουρουμπλής για το θέμα των συντάξεων του ΟΓΑ στην κοπή της πίτας της Λύβενας και του Βελιαχόβου

Δήλωση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή για το θέμα των συντάξεων του ΟΓΑ στην κοπή της πίτας της Λύβενας και του Βελιαχόβου 16 Φεβρουαρίου 2013 (σε μια σπάνια εμφάνιση εκπροσώπου της αριστεράς σε Βορειοηπειρωτικές εκδήλωσης).
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής  αναφερόμενος στις συντάξεις του ΟΓΑ δήλωσε πως, οι επερωτήσεις επί της ουσίας δεν αλλάζουν τίποτα στο ζήτημα των συντάξεων απλά είναι ένας τρόπος ο εκάστοτε βουλευτής να δείχνει το ενδιαφέρον του για το συγκεκριμένο θέμα. Η γνωστή δημοσιογράφος του  τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΙ,  Μάγδα Τσέγκου. Στο σύντομο χαιρετισμό της  η κα. Τσέγκου  ανέφερε ότι θα είναι δίπλα και θα υποστηρίζει κάθε αγώνα των βορειοηπειρωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια: