3 Μαρτίου 2013

O υφυπουργός Γεωργίας της Αλβανίας μιλάει άψογα τα ελληνικά και δηλώνει λάτρης της ελληνικής μόρφωσης


O υφυπουργός Γεωργίας της Αλβανίας μιλάει άψογα τα ελληνικά και δηλώνει λάτρης της ελληνικής μόρφωσης

Σε άψογα ελληνικά μίλησε ο υφυπουργός Γεωργίας της Αλβανίας Tokli Thomaj στο Διεθνές Συνέδριο για την ελληνική Στέβια που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο. Όπως εξήγησε ο ίδιος είναι λάτρης της ελληνικής μόρφωσης εξού και η άπταιστη προφορά των ελληνικών.

Ο κ. Thomaj είναι πτυχιούχος του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και έχει κάνει μεταπτυχιακό στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων. Ανήκει στην παράταξη του Ilir Meta, LSI.

Το 1ο Διεθνές Συνέδριο για την ελληνική στέβια

Το 1ο Διεθνές Συνέδριο για την ελληνική στέβια, που συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Ένωση Στέβιας (GRAST), το Επιμελητήριο Μαγνησίας και την εταιρεία «Sweetfitness» με έδρα την Κύπρο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Valis» στην Αγριά Βόλου.
Στο Συνέδριο συμμετείχαν εταιρείες, που ήδη δραστηριοποιούνται με έτοιμα προϊόντα στέβιας, επιστήμονες, οι οποίοι παρουσίασαν τις σχετικές επιστημονικές τους εργασίες, επαγγελματικοί φορείς και κλαδικές ενώσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, βιομηχανίες παραγωγής στέβιας και άλλοι ξένοι προσκεκλημένοι, μέσω των οποίων θα επιδιωχθεί η σύναψη διεθνών επιχειρηματικών συμφωνιών.
ΠΗΓΗ: http://aftonomi.gr
Τι είναι η Στέβια;

Δεν υπάρχουν σχόλια: