25 Ιουλίου 2012

Γιατί το τσάι κάνει καλό;


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012, 18:45

Τέσσερα φλιτζάνια τσάι  την ημέρα με λίγο ημι-άπαχο γάλα μας δίνει το 21% της αναγκαίας ημερησίας πρόληψης ασβεστίου. 
Σύμφωνα με έρευνες, η κατανάλωση τσαγιού μειώνει τον κίνδυνο καρδιολογικών παθήσεων.
Το μαύρο τσάι βοηθάει τους ανθρώπους με διαβήτη τύπου 2. Μειώνει το οξειδωτικό στρες.
Αυξάνει την πρόσληψη φλαβονοειδών τα οποία μειώνουν τον κίνδυνο εμφράγματος κατά το 20% (έρευνα που έγινε σε 110.000 ανθρώπους).
Είναι εξίσου ενυδατικό όσο το νερό.
Επιμέλεια: Νεφέλη Μάρκελου
Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012, 18:45
ΠΗΓΗ: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: