16 Μαΐου 2012

ΗΠΕΙΡΟΣ: Καταδίωξη Ελλήνων μεταφορέων με 118 κιλά χασίς, κοντά στα σύνορα με την Αλβανία

Σκηνές από αστυνομική ταινία διαδραματίστηκαν τη νύχτα της Τρίτης κοντά στα σύνορα με την Αλβανία, όταν αστυνομικοί εντόπισαν ένα ύποπτο αυτοκίνητο με δυο επιβάτες που δεν συμμορφώθηκαν στην υπόδειξή τους να σταματήσουν για έλεγχο. Μετά από περιπετειώδη καταδίωξη, αποδείχθηκε ότι ήταν Έλληνες και μετέφεραν μεγάλο φορτίο χασίς για λογαριασμό των αλβανικών καρτέλ.
Η καταδίωξη ξεκίνησε στην επαρχιακή οδό Παρακάλαμου– Κουκλιών και οι αστυνομικοί κατάφεραν να εγκλωβίσουν το αυτοκίνητο στη Βροντισμένη Ιωαννίνων, αφού πρώτα καταδίωξαν τον οδηγό που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς. Στο πορτ μπαγκάζ βρέθηκαν τέσσερις σάκοι που περιείχαν 110 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 117 κιλών και 885 γραμμαρίων!
Οι δυο Έλληνες ηλικίας 52 και 57 χρόνων συνελήφθησαν και κατασχέθηκαν το αυτοκίνητό τους και τέσσερα κινητά για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου.
Και οι δυο παραπέμπονται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων για εισαγωγή, κατοχή και εμπορία ναρκωτικών στην Ελλάδα σε βαθμό κακουργήματος, ενώ σε βάρος του 52χρονου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης που είχε εκδώσει ο ανακριτής Ιωαννίνων και δύο καταδικαστικές αποφάσεις για υποθέσεις ναρκωτικών και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..
από: Πρώτο Θέμα 
ΠΗΓΗ:  Βορειοηπειρωτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια: