20 Απριλίου 2012

Προβλέψεις από 19 έως 26 Απριλίου 2012

Κριός

21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
Τα γενέθλιά σας τελειώνουν αυτές τις ημέρες, αλλά τα «δώρα» δεν θα σταματήσουν να έρχονται και αρκετά μετά. Μάλιστα, για κάποιες από εσάς, μπορεί να υπάρξει επισημοποίηση της σχέσης σας, ή ένα καινούργιο φλερτ.

ΕΡΓΑΣΙΑ
Η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τη θέση του Δία στον τομέα των οικονομικών και, πιθανότατα, θα έχετε κάποια έσοδα μέσα στις επόμενες 15 ημέρες.

Ταύρος

21 Απριλίου - 20 Μάη
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
Χρόνια σας πολλά και καλά! Τα γενέθλιά σας ξεκινούν σήμερα και σίγουρα είναι από τα πιο τυχερά γενέθλια των τελευταίων ετών, καθώς ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για τόνωση της σχέσης σας, μια νέα γνωριμία για τις αδέσμευτες, ή και την επισημοποίηση της σχέσης σας.

ΕΡΓΑΣΙΑ
Η Νέα Σελήνη είναι ιδιαίτερα θετικός οιωνός για να κάνετε ένα νέο σταθερό και επιτυχημένο ξεκίνημα στα επαγγελματικά σας.

Δίδυμοι

21 Μάη - 21 Ιουνίου
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, καταφέρνετε να διατηρείτε το χιούμορ σας. Μάλιστα, για τις γεννημένες τον Ιούνιο, θα υπάρξει και ένα ενδιαφέρον ερωτικό, που θα συμβάλει ακόμη περισσότερο στο να «πετάτε»!
ΕΡΓΑΣΙΑ
Προγραμματίστε για αυτό το διάστημα ό,τι δύσκολο έχετε να κάνετε. Αργότερα θα είναι πιο δύσκολο!

Καρκίνος

22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
Μπορεί να έχετε μια αίσθηση ότι δεν κινούνται πολλά πράγματα στην προσωπική σας ζωή, ίσως όμως αυτό συμβαίνει γιατί δεν είναι προτεραιότητά σας και δεν δίνετε την απαραίτητη σημασία.
 
ΕΡΓΑΣΙΑ
Η Νέα Σελήνη σας επιτρέπει να προωθήσετε τους στόχους σας και να δεχτείτε βοήθεια από συνεργάτες και ανωτέρους.

Λεων

23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
Όλα λειτουργούν πολύ πιο ευχάριστα αυτές τις ημέρες για στις σχέσεις σας και, σίγουρα, οι δύσκολες μέρες είναι πίσω. Όμως, η αλλαγή έχει να κάνει και με τη δική σας διάθεση, που είναι πλέον πιο ανάλαφρη. Μη νομίζετε ότι αυτό δεν κάνει διαφορά στον τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι.
ΕΡΓΑΣΙΑ
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να φέρει για τις γεννημένες στις αρχές του ζωδίου μια αλλαγή σε θέματα καριέρας.

Παρθένος

24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
Με την επιρροή της Αφροδίτης από τους Διδύμους, κάποιες σχέσεις μπορεί να δοκιμαστούν αυτή την περίοδο. Όχι όμως αυτές που στηρίζονται σε γερές βάσεις. Οι νέες γνωριμίες, πάντως, χρειάζονται προσοχή, για να μην έχουν άδοξο τέλος.
 
ΕΡΓΑΣΙΑ
Η Νέα Σελήνη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς που έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο και ίσως φέρει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σας.

Ζυγός

23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
Οι όμορφες ημέρες του Απριλίου συνεχίζονται, μολονότι η Αφροδίτη ευνοεί κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Επειδή, όμως, η Αφροδίτη θα παραμείνει για αρκετό καιρό στους Διδύμους, θα έχετε όλες σας την ευκαιρία να ανακάμψετε σε προσωπικό επίπεδο.
ΕΡΓΑΣΙΑ
Η Νέα Σελήνη ευνοεί τα οικονομικά για τις γεννημένες στις αρχές του ζωδίου. Ένας συνεταιρισμός ή κάποια έξτρα χρήματα είναι μέσα στα πιθανά σενάρια.


Σκορπιός

23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται ο Απρίλιος και, εδώ που τα λέμε, το να έχετε τον Δία στον τομέα των σχέσεων μόνο καλό μπορεί να κάνει στην προσωπική σας ζωή. Γι’ αυτό, μην έχετε ανασφάλειες. Η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει είτε μια νέα γνωριμία είτε την απόφαση για ένα γάμο.
ΕΡΓΑΣΙΑ
Η Νέα Σελήνη αφορά κυρίως τις γεννημένες τον Οκτώβριο και είναι πιθανόν να φέρει μια νέα πρόταση συνεργασίας τις επόμενες ημέρες.

Τοξότης

23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
Η θετική επιρροή της Αφροδίτης καλά κρατεί για τις εκπροσώπους του ζωδίου και, σίγουρα, οι γεννημένες το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου θα είστε ιδιαίτερα ευνοημένες όσον αφορά νέες και παλιές σχέσεις αυτή την εβδομάδα. Κυκλοφορήστε περισσότερο και φλερτάρετε!
ΕΡΓΑΣΙΑ
Η Νέα Σελήνη ευνοεί τις γεννημένες το Νοέμβριο, φέρνοντας νέα δεδομένα στα επαγγελματικά σας.

Αιγόκερος

22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί τη δημιουργία νέων σχέσεων για τις αδέσμευτες, την απόφαση για την απόκτηση απογόνου και, γενικώς, φτιάχνει τα κέφια σας στον υπερθετικό βαθμό. Περισσότερο θα επωφεληθείτε εσείς που έχετε γενέθλια το Δεκέμβριο!
ΕΡΓΑΣΙΑ
Κυνηγήστε όσο μπορείτε τον τομέα των επαγγελματικών και των οικονομικών αυτή την περίοδο, που ευνοείστε περισσότερο από όλους. 

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
Υπέροχος ο Απρίλιος μέχρι το τέλος του, αφού ευνοεί ιδιαίτερα τα αισθηματικά σας, είτε πειραματίζεστε με νέες σχέσεις και γνωριμίες είτε έχετε ήδη κάποια σχέση είτε είστε παντρεμένες.
 
ΕΡΓΑΣΙΑ
Η Νέα Σελήνη φέρνει την ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα ή μια μετακόμιση.

Ιχθύες

20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
Το σπίτι σας μπορεί να γίνει το αγαπημένο σας στέκι αυτές τις ημέρες, που η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους. Αυτό αφορά περισσότερο τις γεννημένους το Μάρτιο, που προτιμάτε να απολαμβάνετε τις ώρες με την οικογένεια και το ταίρι σας σε σπιτικό περιβάλλον!
ΕΡΓΑΣΙΑ
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία για ένα ταξιδάκι, μια μετακίνηση, ενώ μπορεί να προκύψει και μια επαγγελματική πρόταση για τις γεννημένες το Φεβρουάριο.
ΠΗΓΗ:  myself.gr
Διαβάστε επίσης...  Ζώδια 2012. Ετήσιες προβλέψεις 2012 για όλα τα ζώδια, ωροσκόπιο