12 Ιανουαρίου 2012

Αλβανικά ΜΜΕ: «ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΝΑΟΥΜ ΝΤΙΣΙΟ!»



Οι αλβανικές αρχές ξεσαλώνουν κατά της μειονότητας
Καμία αντίδραση μέχρι τώρα από την ελληνική κυβέρνηση για τα όσα συμβαίνουν στην Αλβανία με την υπόθεση καταδίκης του συμπατριώτη μας Ναούμ Ντίσιο από την Κορυτσά. Συντονισμένα σχεδόν όλα τα ΜΜΕ σήμερα πιέζουν τις αστυνομικές αρχές να συλλάβουν τον Ντίσιο, αφού όπως λένε, η απόφαση του Εφετείου Κορυτσάς είναι τελεσίδικη.
Πριν από λίγο σε γνωστή αλβανική ιστοσελίδα αναρτάται δημοσίευμα που αναφέρει πως «η αλβανική αστυνομία κήρυξε καταζητούμενο το Ντίσιο, ο οποίος εδώ και είκοσι τέσσερις ώρες  έχει εξαφανιστεί από την Κορυτσά. Η είδηση προέρχεται από αστυνομικές πηγές που αναφέρουν πως ο Ντίσιο δεν βρέθηκε στο σπίτι του όταν τον αναζήτησε η αστυνομία.»
Τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα δεν επιβεβαιώνονται από άλλη πηγή, είναι προφανές όμως πως τα αλβανικά ΜΜΕ, ελεγχόμενα στην πλειοψηφία τους από το βαθύ αλβανικό κράτος και ποτισμένα στον ανθελληνισμό, προσπαθούν να εκφοβίσουν τους έλληνες της Κορυτσάς και γενικότερα την ελληνική κοινότητα.
Η συνεχιζόμενη αδιαφορία της Αθήνας  στα θέματα που αφορούν τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, η χλιαρή (ανύπαρκτη στην ουσία)  αντίδραση στα όσα  έγιναν στην απογραφή του Οκτωβρίου, έχουν ενθαρρύνει τους πλέον ανθελληνικούς κύκλους στην Αλβανία ώστε να επιδίδονται σε καθημερινές πιέσεις και εκφοβισμό του ελληνικού στοιχείου.
από: www.deropoli.com
ΠΗΓΗ:  Βορειοηπειρωτικά

Διαβάστε επίσης...
ΑΛΒΑΝΙΑ: Ένας χρόνος φυλάκιση χωρίς αναστολή για το Ναούμ Ντίσιο!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: