4 Ιανουαρίου 2012

4 / 12 / 2012 Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου
Γενικό προφίλ

Η  Σελήνη στον Ταύρο προδιαθέτει σε πιο αργά και σίγουρα βήματα. Παράλληλα τονίζει τα οικονομικά θέματα. Κατάλληλη μέρα για πράγματα που απαιτούν ισχυρή συγκέντρωση, αυτοπεποίθηση και όχι βιασύνες.

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Κριός
Με δεδομένες τις συγκυρίες που συμβαίνουν γύρω σας στο χώρο εργασίας εμφανίζεστε πολύ δυναμικοί ενώ η εμπειρία σας βοηθάει να κινήσετε τα νήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Αισθηματικά, η επιβεβαίωση για την ύπαρξη ενός νέου φλερτ σας κάνει πιο χαρούμενους και ενθουσιώδεις από ποτέ. Οικονομικά, κινείστε προσεκτικά και μεθοδικά.  Οι γεννημένοι του 1968 θα πετύχετε τους σκοπούς σας μέσω της διπλωματικής οδού.

Ταύρος
Η Σελήνη στο ζώδιό σας τονίζει την ωριμότητα αλλά και τη συστηματική λειτουργία της σκέψης σας. Κάθε σας κίνηση εμπνέει στον περίγυρο μια σιγουριά ενώ δεν θα είναι και λίγες οι φορές που θα νιώσετε πως παίρνετε το παιχνίδι επάνω σας. Αισθηματικά, τα αποτελέσματα σας δικαιώνουν δίνοντάς σας να καταλάβετε πως είστε το ζευγάρι της χρονιάς. Οι γεννημένοι του 1974 ίσως  βρεθείτε μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη.

Δίδυμοι
Πολλά ζητήματα απαιτούν λύσεις οι οποίες ίσως δεν βρίσκονται στα δικά σας χέρια. Η Σελήνη μέσα από τον 12ο σας προετοιμάζει για καταστάσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αποφορτιστείτε από άγχη και να καταλάβετε ποιοι είναι δίπλα σας. Αισθηματικά, το θάρρος και η επικοινωνιακή σας δεινότητα θα σας βοηθήσουν να αλιεύσετε αυτά που θέλετε. Οι γεννημένοι του 1985 ίσως μέσα από ένα τηλεφώνημα να δείτε κάποια πράγματα να αλλάζουν.

Καρκίνος
Η μέρα σήμερα απαιτεί συγκέντρωση στο στόχο και αποφόρτιση όσον αφορά στα συναισθήματα. Φιλίες που δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο έρχονται στην επιφάνεια ενώ παράλληλα νιώθετε πως τα συναισθήματα των άλλων ήταν τόσο καιρό καλά κρυμμένα. Επαγγελματικά, κινείστε με ρυθμούς χελώνας και χάνετε πολύτιμο χρόνο.  Οι γεννημένοι του 1971 θα βρείτε ανέλπιστους συμμάχους στην αναζήτηση της αλήθειας.

Λέων
Ο έλεγχος των συναισθημάτων και του λόγου είναι το σημείο κλειδί της ημέρας. Η Σελήνη στον Ταύρο ανατρέπει κάπως τα δεδομένα, δημιουργώντας παράλληλα ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας. Στον αισθηματικό τομέα ίσως παρανοείτε κάποια πράγματα εξαιτίας της έλλειψης νηφαλιότητας. Οικονομικά, αποφύγετε πάρε δώσε, αφού κάποια πράγματα είναι θολά και αβέβαια. Οι γεννημένοι του 1963 κάποιες καταστάσεις  σταδιακά αλλάζουν.

Παρθένος
Ο προσωπικός μαγνητισμός και η ικανότητα να μπορέσετε να δώσετε στους άλλους μια νέα προοπτική θα σας βοηθήσει, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα, να δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Ο έρωτας έχει την τιμητική του και ίσως κάποιες ξαφνικές συναντήσεις να κρύβουν έναν έρωτα με την πρώτη ματιά. Οικονομικά θέματα εξελίσσονται με θετικές υποσχέσεις.  Οι γεννημένοι του 1987, υιοθετήστε κάποιες αλλαγές στη διατροφή σας.

Ζυγός
Η αέρινη Αφροδίτη στον Υδροχόο στέλνει μηνύματα αγάπης και αισιοδοξίας. Ο Άρης μέσα από τον 12ο σας αναγκάζει να ξεσπάσετε κι αυτό έχει αντίκτυπο στην εμφάνιση και το στυλ σας. Αισθηματικά, κάποια πράγματα αξίζουν τον κόπο, χρειάζεται όμως να  έχετε τα κατάλληλα αντανακλαστικά. Οικονομικά, σημασία δεν έχει το πόσο αμείβεστε αλλά αν καλύπτονται οι ανάγκες σας.  Οι γεννημένοι του 1991 θα ξεκαθαρίστε τα θέλω σας.

Σκορπιός
Η Σελήνη στον 7ο και η Αφροδίτη στον Υδροχόο σας βραχυκυκλώνουν, αφού κάποια πράγματα δεν έχουν την κατάληξη που επιθυμείτε. Στα επαγγελματικά, για κάποιους η περίοδος χάριτος τελείωσε και έτσι έχετε απαιτήσεις. Κάποια επικοινωνία ίσως κρύβει ένα κεκαλυμμένο έρωτα από φιλικό σας πρόσωπο που κάνει ένα βήμα μπρος και ένα πίσω. Οι γεννημένοι του 1969 ίσως ρισκάρετε περισσότερο από όσο πρέπει.

Τοξότης
Η παρουσία της Σελήνης στον 6ο ηλιακό οίκο θα σας ξυπνήσει την επιθυμία για μια σχετική τακτοποίηση εκκρεμών υποθέσεων και καλλωπισμού του χώρου εργασίας. Στα ερωτικά, αυτό που χρειάζεται είναι κατανόηση και κυρίως να αποτινάξετε από πάνω σας τον ωχαδερφισμό που εκνευρίζει το σύντροφο σας. Οικονομικά, σε κάποιες προτάσεις που θα σας γίνουν θα χρειαστεί να προσέξετε τα ψιλά γράμματα. Οι γεννημένοι του 1983 προσέχετε τι και που υπόσχεστε.

Αιγόκερως
Πολλά ζητήματα εγείρονται μέσα στο χώρο εργασίας και ειδικά για τομείς που δεν έχετε ευθύνη. Χρειάζεται όμως κάποιος να τρίξει τα δόντια και αυτό το πρόσωπο είστε εσείς. Ιδιαίτερα από το μεσημέρι με το τρίγωνο Σελήνης – Άρης, θα εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας με  τρόπο που θα κερδίσετε τη συμπάθεια ακόμα και των αντιπάλων σας. Οι γεννημένοι του 1977, μην αδιαφορείτε για τις συμβατικές υποχρεώσεις.

Υδροχόος
Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα διαπιστώσετε πως η φράση «σπεύδε βραδέως» ταιριάζει γάντι στην περίπτωση σας. Πολλά πράγματα απαιτούν άμεση λύση και εσείς φαίνεται να υποφέρετε με τα χρονοδιαγράμματα. Η ορθότερη κατανομή του χρόνου θα κάνει τη μέρα σας καλύτερη. Αισθηματικά, χρειάζεται να δώσετε το κάτι παραπάνω, αφού η σχέση έχει μπει σε ένα καλό δρόμο. Οι γεννημένοι του 1960 μη σταματάτε να προσπαθείτε γι’ αυτό που επιθυμείτε.

Ιχθύες
Τα όνειρα και οι προσδοκίες σας αρχίζουν και παίρνουν σάρκα και οστά, αφού κι εσείς πλέον δείχνετε αποφασισμένοι να πειθαρχήσετε. Επαγγελματικά, οι ευκαιρίες πρέπει να μελετηθούν γιατί ίσως κρύβουν παγίδες. Στα ερωτικά, η μη εκδήλωση συναισθημάτων δημιουργεί κύματα γέλιου, αφού όσο και αν προσπαθείτε να τα κρύψετε, τελικά προδίδεστε. Οι γεννημένοι του 1975 μέσα στο χώρο εργασίας θα καταφέρετε να διακριθείτε.
Λεπτομερείς προβλέψεις; Έγκυρες συναστρίες; Celebrity και άστρα; Διαβάστε τα όλα στο www.astrology.gr
ΠΗΓΗ: Newsbomb.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: