17 Ιουλίου 2011

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Γ. Σ. «Ομόνοιας»!


Όπως είχαμε προβλέψει, δεν υπήρχε απαρτία στην προγραμματισμένη για σήμερα σύσκεψη του Γενικού Συμβουλίου της Ομόνοιας στους Αγίους Σαράντα.  Στο κάλεσμα του Γενικού Προέδρου κ. Βασίλη Μπολάνου, ανταποκρίθηκαν γύρο στα 20 μέλη, από τα 32 που είναι απαραίτητα για απαρτία, σε σύνολο 61 μελλών από τους οποίους 45 είναι μόνιμοι κάτοικοι Βορείου Ηπείρου και 15 απόδημοι εξ’  Ελλάδος.
Σε μια συνεδρίαση του Γ.Σ. με θέμα την απογραφή, που πρόκειται να γίνει σε μόλις τρεις μήνες από τώρα, να συμμετέχει μόλις το 1/3 του σώματος είναι τραγικό και θέτει σοβαρά ερωτηματικά στη λειτουργία της οργάνωσης!
Οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί, ας επισημάνουμε μερικούς:

      1.       Η δύσκολη ώρα και μέρα δικαιολογεί την απουσία μερικών
       2.       Κάποια νέα μέλη που εκλέχθηκαν (μάλλον) που διορίστηκαν, είναι αδιάφοροι για τέτοια θέματα και έρχονται μόνο στις ψηφοφορίες.
       3.       Κάποιοι θεωρούν τυπική διαδικασία αυτά τα συμβούλια  αφού ούτε κάποια προεργασία γίνεται για την ανάπτυξη του κάθε θέματος, ούτε πεδίο υπάρχει για διάλογος. Λαμβάνονται κατά καιρούς κάποιες αποφάσεις που μπορεί και να αλλάζουν στην πορεία.
       4.       Για τις εκλογές της 8ης Μαΐου, ενημερώθηκαν από την ανάλυση του «Αναγνώστη» στο «Βορειοηπειρώτη», οπότε ήταν περιττή κάθε άλλη ανάλυση.
        5.       Ο Ντούλες αύριο βαπτίζει την κόρη του, οπότε έπρεπε να υποδεχτεί του υψηλούς προσκεκλημένους. Με την ευκαιρία ευχόμαστε καλή χριστιανή! Ευχόμαστε επίσης ολόψυχα να μοιάσει στη μητέρα της που είναι πανέμορφη και πανέξυπνη!    

Δεν υπάρχουν σχόλια: