27 Νοεμβρίου 2020

Με μπομπονιέρες θα αποχαιρετήσουν στο τελευταίο "στερνό αντίο" για την μόλις είκοσι χρονών Δελβινιώτισσα Γιάννα

 


Ντυμένη νυφούλα, με μπομπονιέρες θα αποχαιρετήσουν στο τελευταίο "στερνό αντίο" για την μόλις είκοσι χρονών Δελβινιώτισσα Γιάννα , οί γονείς, φίλοι και συγγενείς της . Η Γιάννα γεννήθηκε και περπάτησε στο μαχαλά Λλάκα Δελβίνου , οι γονείς εγκαταστάθηκαν στο Άγιο Δημήτριο Αττικής για οικονομικούς λόγους όπου η Γιάννα πήρε τα

πρώτα σχολικά βήματα  και κατάφερε να περάσει στο πανεπιστήμιο για βοηθός φαρμακοποιός. Με το μόχθο και την εντιμότητα των γονιών της κατάφερε να ανοίξει τα φτερά της και να κάνει σχέδια για την ζωή . Όλοι στην γειτονιά που μεγάλωσε η Γιάννα έχουν να πουν ένα καλό λόγο για το χαμογελαστό κορίτσι , που οί "δολοφόνοι"  της ασφάλτου της έκοψε το νήμα της ζωής ακριβώς την ημέρα που κλείνει τα είκοσι της χρόνια, κλίνει και η αυλαία της ζωής της , το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020,  για  την Δελβινιώτισσα πού είχε τόσα πολλά όνειρα για το εαυτό της,  αλλά και για τούς γονείς της που λάτρευε και ήθελε να τούς κάνει περήφανους , να τούς ανταμείψει για ότι έκαναν για εκείνην να καμαρώνουν. 

Στην ίδια εκκλησία που η Γιάννα βαφτίστηκε,  στην ίδια εκκλησία θα γίνει και η νεκρώσιμη ακολουθία. Ο άδικος θάνατος της Γιάννας έχει συγκλονίσει την παροικία των Δελβινιωτών αλλά και όλους όσους την γνώριζαν. Το μικρό αρχοντικό της σπίτι στην ξακουστή Λλάκα Δελβίνου θα μείνει βουβό από την απουσία τής ζωντάνιας της. 

Δεν περιγράφεται με λόγια η βαθιά θλίψη και οδύνη των γονιών, των συγγενών και των φίλων της οικογένειας.

Καλό ταξίδι Γιάννα. !!! 

AΚλάψαμε για σένα κι ας μη σε γνωρίσαμε ποτέ... Καλό παράδεισο αγγελούδι. 

ΥΓ. Την διερεύνηση υπό τις συνθήκες που έχασε την ζωή η Γιάννα , διερευνά η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Γλυφάδας . Στο σημείο υπάρχουν κάμερες της τροχαίας που ρυθμίζουν την κυκλοφορία να  έχουν καταγράψει πολύ ποιό πρίν την πορεία τής μηχανής μεγάλου κυβισμού που είναι εμπλεκόμενο στο τραγικό συμβάν, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή η εικοσάχρονη Γιάννα.

Πηγή: star. gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: