21 Μαΐου 2015

Β. ΗΠΕΙΡΟΣ::ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗ ΦΟΙΝΙΚΗ

469Το μήνυμα που δόθηκε το Σάββατο το βράδυ στη Φοινίκη  από τους υποστηρικτές του υποψηφίου δημάρχου του Κόμματος των Ελλήνων κ. Λεωνίδα Χρήστο ήταν ξεκάθαρο: αναμφισβήτητη η νίκη και μεγάλη η ευθύνη για τον πρώτο δήμαρχο των Φοινικαίων.
Ο πρόεδρος του Κόμματος των Ελλήνων ΜΕΓΚΑ κ. Χρήστος Κίτσιος επεσήμανε ακόμη μία φορά ότι το όνομα που φέρει ο νέος δήμος μας θέλει όλους μαζί χωρίς κομματικά κριτήρια να αγωνιστούμε και να αλλάξουμε την εικόνα του τόπου μας και να δώσουμε περισσότερη ασφάλεια στο μέλλον του. Με την επιλογή του Λεωνίδα Χρήστου, υποψήφιου δημάρχου του ΜΕΓΚΑ και με την υποστήριξη του Σοσιαλιστικού Κόμματος, μπορούμε να βγάλουμε σε πέρας αυτό το φορτίο. Το Κόμμα των Ελλήνων ιδρύθηκε στη Φοινίκη και εδώ και πέντε χρόνια μάχεται να   αλλάξει τον τρόπο διαχείρισης της τοπικής αυτοδιοίκησης σε όλους τους τομείς όπως στην ανάπτυξη, τον πολιτισμό και την κοινωνική συνοχή. Αποβλέπουμε στην ένωση και συνεργασία όλων των δυνάμεων της μειονότητας και αυτό για μας είναι μονόδρομος για να είμαστε αντάξιοι προς τους πολίτες που μας
στηρίζουν.
Αρκετά διεξοδικά οι βουλευτές του Σοσιαλιστικού Κόμματος κ. Ανδρέας Μάρτος και Κώτσιος Κοκδήμας εξήγησαν τους παρευρισκόμενους ότι η στήριξη του υποψηφίου του ΜΕΓΚΑ γίνεται με το μοναδικό στόχο να μην επαναληφθεί  η δεσποτική συμπεριφορά των προηγούμενων τοπικών αρχόντων του ΚΕΑΔ προς τους πολίτες και τα προβλήματά τους και να διακυβερνηθεί ο τόπος από άρχοντες με ήθος, σθένος και σοβαρότητα.
Ο πρωην βουλευτής και έπαρχος Φοινίκης Ζ. Λούτσης, σύστηνε στον υποψήφιο δήμαρχο κ. Λεωνίδα Χρήστο να ακολουθήσει καλύτερα πρότυπα διοίκησης στη Φοινίκη και να δώσει ανάσα με τα έργα μεγάλης εμβέλειας όπως είναι η ολοκλήρωση της υδροδότησης, της προβολής του πολιτισμού κλπ.
Εκ μέρος του, στο μεστό του λόγο, ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Λεωνίδας Χρήστος ανέπτυξε το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει στη θητεία του και εμπέδωσε για μία ακόμη φορά τη δέσμευση του ότι θα μετατρέψει το δημαρχείο κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών όπου ο καθένας θα αντιμετωπίζεται ανθρώπινα, δίκαια και με πολιτισμό. Για τη Φοινίκη θα κάνουμε πολλά γιατί στην ιστορία μας είναι ένα σημαντικός σταθμός εθνικής υπερηφάνειας.
470
471
ΠΗΓΗ: http://www.mega-eemm.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: