24 Μαΐου 2015

Κατενθουσίασε το Α' Ηπειρώτικο Αντάμωμα του Συλλόγου Β.Ηπειρωτών Άγιοι Ανάργυροι - Καματερού

Κατενθουσίασε το Α' Ηπειρώτικο Αντάμωμα του Συλλόγου Β.Ηπειρωτών Άγιοι Ανάργυροι - Καματερού το Σάββατο το απόγευμα 23 Μαΐου 2015.
Εξαιρετικά πλούσιο και ενδιαφέρον το "Πρώτο 
Ηπειρώτικο Αντάμωμα" από το Συλλόγο Β.Ηπειρωτών Άγιοι Ανάργυροι - Καματερού το Σάββατο, με σκοπό την ανάδειξη και αξιοποίηση στοιχείων του λαϊκού πολιτισμού της ιδιαίτερης πατρίδας μας την Β.Ήπειρο.
Στο γεμάτο προαύλιο του σχολείου, ο Σύλλογος Β. Ηπειρωτών του δήμου Άγιοι Ανάργυροι - Καματερού, πραγματοποίησε μια σπουδαία μουσικοχορευτική εκδήλωση με το χορευτικό συγκροτήματα της Νεολαίας Βόρειο  Ηπειρωτών, τα οποία εξέφρασαν με μοναδικό τρόπο την αγάπη, τον πόνο και τη νοσταλγία, τόσο με τα τραγούδια όσο και τους χορούς τους.
Η γενικότερη δομή της εκδήλωσης, η ποιοτική παρουσία όλων όσων συμμετείχαν σε αυτή και το θερμό χειροκρότημα των θεατών που συνόδευε την εξέλιξη του προγράμματος, απετέλεσαν τα κεντρικά χαρακτηριστικά αυτού του Ανταμώματος.

Στη μουσική συνοδεία ήταν, η κομπανία του εξαίρετου κλαρινίστα Κώστα Σταύρου και με τους Χρήστο Αγγελή και Ανθούλα Νούση στο τραγούδι, που κατενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους.

Πλήθος κόσμου παρέστει στην εκδήλωση και πέραν των προσδοκιών, με αποτέλεσμα οι καρέκλες που είχαν εγκατασταθεί στον χώρο να μην επαρκέσουν και έτσι εκατοντάδες παρακολούθησαν όρθιοι το α' Ηπειρώτικο Αντάμωμα του συλλόγου .

Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους τόσο ο Δήμαρχος Νίκος Σαράντης, όσο και ο υπουργός υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής συνοδευόμενοι από Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους .

Εκπροσώπησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από την Ένωση Ηπειρωτών Ιλίου και η Πολιτιστική Ένωση Βουθρωτό.


Ο πρόεδρος του συλλόγου Σπύρος Κοτσίνης
Φώτο από Δήμο Κόλια

Ξεκινώντας την εκδήλωση,
 ο πρόεδρος του Συλλόγου Β. Ηπειρωτών Αγίων Ανάργυρων - Καματερού  Σπύρος
Κοτσίνης εξέφρασε την ευαρέσκεια, 
τη χαρά και την ικανοποίηση για την εκδήλωση αυτή το ''Α' Ηπειρώτικο Αντάμωμα του Συλλόγου Β. Ηπειρωτών Αγιοι Ανάργυροι- Καματερού'', καθώς και την αθρόα προσέλευση του κόσμου. Ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, για την βοήθεια που προσέφερε  στον Σύλλογο και για την εκδήλωση αυτή και κάλεσε τον  Δήμαρχο να συνεχίσει το έργο και να το επεκτείνει για την στήριξη του Συλλόγου, ως και των άλλων πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής, υποσχόμενη ότι του χρόνου θα επαναληφθεί το αντάμωμα σε γήπεδο ποδοσφαίρου στο δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού , γιατί η φετινή επιτυχία θα φέρει περισσότερο κόσμο του χρόνου. Τέλος κλείνοντας έκανε μια μικρή αναφορά για τον σκοπό του συλλόγου και ευχαρίστησε τα ιδρυτικά μέλει για τον κόπο και χρόνο που έδωσαν για την ιδρύσει του συλλόγου. 

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Γκίνος

Μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού


Ο δήμαρχος Νίκος Σαράντης
 

Το χορευτικό συγκροτήματα της Νεολαίας Βόρειο  Ηπειρωτών
 
Ευχαριστούμε τον Δήμο Κόλια για της φωτογραφίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: