5 Σεπτεμβρίου 2014

Πιο κοντά από ποτέ η επαναχορήγηση των συντάξεων του ΟΓΑ στους Βορειοηπειρώτες





Ήμασταν απ' τους πρώτους που στο παρελθόν αμφισβητήσαμε, δικαίως όπως όλα έδειξαν, τις εξαγγελίες του καθενός περί επαναχορήγησης των συντάξεων στους Βορειοηπειρώτες και αυτό διότι δεν υπήρχαν στοιχεία που να τεκμηρίωναν τις υποσχέσεις τους.
Υπάρχουν κάποια στοιχεία την που δείχνουν πως η επαναχορήγηση των συντάξεων στην παρούσα χρονική περίοδο εξετάζεται πιο σοβαρά από ποτέ. Σε αυτά προστίθεται μια νέα αίτηση του ΟΓΑ που έκανε την εμφάνισή της εδώ και λίγες ημέρες.

Αίτηση επαναχορήγησης σύνταξης ανασφάλιστου υπερήλικα
Οι ανταποκριτές του ΟΓΑ άρχισαν να δίνουν το έντυπο "Αίτησης επαναχορήγησης σύνταξης ανασφάλιστου υπερήλικα" στους Βορειοηπειρώτες που ζητούν ενημέρωση σχετικά με τα σενάρια επαναχορήγησης της σύνταξης. Οι ενδιαφερόμενοι με την σειρά τους συμπληρώνουν τις αιτήσεις και την καταθέτουν αναμένοντας πλέον και το νομοθετικό πλαίσιο που αφορά την επαναχορήγηση.
Επίσης υπάρχει έντονη φημολογία πως ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς θα αναφερθεί στο θέμα των συντάξεων κατά την διάρκεια της ομιλίας του το Σάββατο στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και αυτή την φορά δεν θα πει πως μας αγαπάει.
Λέτε οι πληροφορίες του υποψηφίου ευρωβουλευτή να ήταν σωστές αλλά να μπέρδεψε τις ημερομηνίες;




Πηγή: www.himara.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: