27 Απριλίου 2013

ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΝΟ 3 ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΓΑ



Στο Σύνταγμα συγκεντρώθηκαν για άλλη μια φορά οι Βορειοηπειρώτες για να ζητήσουν την επαναφορά των συντάξεων ΟΓΑ που «κόπηκε» από τις διατάξεις του νόμου 4093.

Την διαδήλωση διοργάνωσε η Πανβορειοηπειρωτική Επιτροπή σε συνεργασία με βορειοηπειρωτικούς φορείς και με συντονιστή τον αντιπρόεδρο της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ» Γιώργο Τζομάκα.

Η διαδήλωση ξεκίνησε από την πλατεία Κοτζιά μπροστά από το Δημαρχείο της Αθήνας όπου διαβάστηκε το ψήφισμα που κατατέθηκε στην Βουλή από εκπροσώπους της Πανβορειοηπειρωτικής Επιτροπής.

Ακολούθησε πορεία προς την Βουλή, μέσω της οδού Σταδίου, με σκοπό την επίδοση
ψηφίσματος στον Πρόεδρο της Βουλής, με τους βορειοηπειρώτες να φωνάζουν συνθήματα όπως «Ελληνες πολίτες και πολιτικοί οι Βορειοηπειρώτες δεν είναι αλλοδαποί», «Δώσε πίσω Σαμαρά τις συντάξεις του ΟΓΑ», «Εχουν μια αδελφή κουκλίτσα αληθινή την λένε Βόρειο Ήπειρο την πούλησαν κι αυτή, οι ψεύτες, οι κλέφτες, της πολιτικής».

Μεταξύ άλλων στην διαδήλωση παραβρέθηκε ομάδα βουλευτών της Χρυσής Αυγής με επικεφαλή των βουλευτή Επικρατείας κ. Χρήστο Παππά, ο βουλευτής του Σύριζα κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο αντιπρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος και μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής Αγώνα Ομογενών κ. Κώστας Αλεξανδρίδης, καθώς και διάφοροι άλλοι εκπρόσωποι φορέων.
 

 

 

 
ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: