25 Απριλίου 2012

ΗΠΕΙΡΟΣ: Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα στην Ηγουμενίτσα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012, 13:24
Συνελήφθησαν σήμερα το πρωί, στον λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής τρεις αλλοδαπές, ηλικίας 18, 39 και 29 ετών, οι οποίες ύστερα από έλεγχο βρέθηκε ότι είχαν στην κατοχή τους κλειδιά Φ/Γ οχημάτων, στα καθίσματα και στις πλαϊνές πόρτες των οποίων εντοπίστηκαν συνολικά 2.212 πακέτα τσιγάρα.

Επιπροσθέτως, σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. όχημα που ήταν σταθμευμένο πλησίον των δύο Φ/Γ οχημάτων, του οποίου δεν εντοπίστηκαν ο οδηγός ή οι επιβαίνοντες, βρέθηκαν 1.344 πακέτα τσιγάρα.

Τέλος, συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο ίδιο λιμάνι, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, τρεις αλλοδαποί οδηγοί Φ/Γ οχημάτων καθώς και οι τρεις αλλοδαποί συνοδηγοί τους, διότι μετέφεραν κρυμμένα κάτω από τα καθίσματα και στο εσωτερικό των πλαϊνών πορτών των τριών Φ/Γ οχημάτων συνολικά 2.762 πακέτα τσιγάρα.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ οι ποσότητες τσιγάρων κατασχέθηκαν.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη
Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012, 13:41
ΠΗΓΗ: Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: