2 Δεκεμβρίου 2011

ΣΟΚ: Πατέρας σκότωσε τον γιο του


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011, 14:32
Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που αφορούν στη δολοφονία του 30χρονου Ρεθυμνιώτη από τον ίδιο του τον πατέρα.
Η πίεση και η απόγνωση φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να όπλισαν το χέρι του ηλικιωμένου πατέρα, ο οποίος με κυνηγετικό όπλο τερμάτισε το βράδυ της Πέμπτης τη ζωή του 30χρονου γιου του.
Τον νεαρό εντόπισε νεκρό με τραύμα από πυροβόλο όπλο ο αδελφός του, μέσα στο σπίτι του στις Ατσιπάδες Ρεθύμνου, ενώ περίπου 1,5 ώρα αφότου βρέθηκε ο 30χρονος, πέρασε το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου ο ηλικιωμένος πατέρας του, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ευθύνεται για το τραγικό περιστατικό.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 30χρονος είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί, καθώς, όπως όλα δείχνουν, εμπλεκόταν με ναρκωτικά, ενώ ήταν και ο ίδιος χρήστης.
Αιτία του τραγικού συμβάντος ήταν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η πίεση που ασκούσε ο νεαρός στον πατέρα του σχετικά με κληρονομικά και περιουσιακά ζητήματα.
Ζητούσε να περιέλθουν στην κατοχή του περιουσιακά στοιχεία, προκειμένου να προβεί στην πώλησή τους. Απόρροια της όλης κατάστασης ήταν ο πατέρας του να έλθει σε απόγνωση και να του αφαιρέσει τη ζωή, χρησιμοποιώντας το όπλο του.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως φαίνεται να υποστηρίζει ότι έπραξε το σωστό.
Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011, 15:02
ΠΗΓΗ: Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: