24 Νοεμβρίου 2011

Ο γιός της βουλευτίνας Παπαθανάση – Xhuvani καταδικάστηκε για φόνο με δύο χρόνια φυλάκιση!


Διαστάσεις επιδημίας φαίνεται πως παίρνει η εγκληματικότητα των σοσιαλιστόπαιδων στην Αλβανία
Δύο χρόνια φυλάκισης επιβλήθηκαν τελικά στον γιό της βουλευτίνας του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας Λουΐζα Παπαθανάση – Xhuvani, για το φόνο που είχε διαπράξει τον περασμένο Φεβρουάριο.
(Σχετικό άρθρο για το περιστατικό και την κ. Παπαθανάση – Xhuvani εδω.

Άνθρωποι του περιβάλλοντος της βορειοηπειρώτισας βουλευτίνας, κάνουν λόγο

για διαστρέβλωση των γεγονότων από πλευράς του αλβανικού τύπου, χωρίς να δίνουν τη δική του εκδοχή για το περιστατικό. Ο 22 χρόνος Κωνσταντίνος Xhovani αμέσως μετά το έγκλημα έχει εξαφανιστεί (σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες στην Κύπρο) και διαπραγματεύονταν την παράδοση του και από ότι φάνηκε από το αποτέλεσμα με πολύ καλούς όρους. Ο φίλος του Xhuvani, Albi Yela στο σπίτι του οποίου έγινε ο φόνος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 14 μηνών.

Η εγκληματικότητα των  γόνων πολιτικών στην Αλβανία φαίνεται πως παίρνει διαστάσεις επιδημίας, με τα πρωτεία βέβαια τα έχουν τα σοσιαλιστόπαιδα. Μόλις πρίν από δύο μέρες ο γιος του δεύτερου στην τάξη της αλβανικής αντιπολίτευσης Gramoz Ruci, προκάλεσε τροχαίο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια 28χρονη κοπέλα ενώ παλαιότερα είχε γίνει αρκετές φορές είδηση, για τις συμμετοχές του σε ένοπλες συμπλοκές. Παρόμοια συμπεριφορά έχει και ο γιος της πρώην υπουργού, βουλευτή του ΣΚ Arta Dade. Πριν από λίγες μέρες, συνελήφθει στην Αθήνα,  ο αδερφός του σοσιαλιστή βουλευτή του ΣΚ Arben Isaraj, για εμπόριο ναρκωτικών.  Να θυμίσουμε επίσης τη σύλληψη στη Θεσσαλονίκη, των παιδιών του πρώην πρωθυπουργού και ηγέτη των σοσιαλιστών Φατός Νάνο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.  

Μήπως αυτό το κόμμα πρέπει να αλλάξει όνομα ή μήπως εμείς δεν έχουμε κατανοήσει το σύγχρονο σοσιαλισμό;;;    
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: