18 Σεπτεμβρίου 2011

Έσωσε την παρτίδα ο Λέτο


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011, 19:24

  Μπορεί να αγωνίστηκε για ενενήντα λεπτά αγώνα, μαζί με τις καθυστερήσεις, με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ορέστη Καρνέζη στο 3ο λεπτό, όμως κατάφερε και ισοφάρισε με τον Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Παναθηναϊκός πήρε ισοπαλία 1-1 στο Περιστέρι, αποτέλεσμα που τον ικανοποιεί αν αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες του αγώνα.

Ο Κώστας Μήτρογλου άνοιξε το σκορ για τον αήττητο Ατρόμητο στο 53’ και ο Λέτο ισοφάρισε στο 86’. Ο Καπίνος αγωνίστηκε για πρώτη φορά με το «τριφύλλι», αφού πέρασε στο 4’ στη θέση του Σιμάο, για να καλύψει το κενό που άφησε η αποβολή του Καρνέζη. Με το βαθμό που πήρε ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Από το πρωί η ημέρα δεν προμηνύονταν καλή για τον Παναθηναϊκό. Ο Κοτσόλης, λόγω προβλήματος στο πόδι βγήκε από την αποστολή και τη θέση του στο αρχικό σχήμα πήρε ο Ορέστης Καρνέζης, ο οποίος μόλις στο 3ο λεπτό αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του Γιάχου.

Ο πορτιέρο των «πράσινων» προσπάθησε να σταματήσει τον Ντένις Επστάιν και έπιασε με τα χέρια τη μπάλα εκτός περιοχής, με αποτέλεσμα να αποβληθεί! Άμεσα ο Φερέιρα πέρασε στον αγώνα τον 17χρονο τερματοφύλακα Καπίνο και «θυσίασε» τον Σιμάο. Η κακοτυχία των «πράσινων» τερματοφυλάκων λίγο έλλειψε να συνεχιστεί, όταν ο νεαρός ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι.

Τελικά ο Καπίνος συνέχισε να υπερασπίζεται την εστία του «τριφυλλιού» και κράτησε την εστία του ανέπαφη στο πρώτο ημίχρονο. Αντίθετα, στο δεύτερο ο Κώστας Μήτρογλου βρήκε τον τρόπο να σκοράρει. Στο 53’ ο Επστάιν σέντραρε από αριστερά και ο Έλληνας φορ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στη συνέχεια ο Ατρόμητος οπισθοχώρησε και οι «πράσινοι» απείλησαν με κεφαλιά του Ρούντολφ στο 63’. Τελικά το 1-1 διαμορφώθηκε στο 86’, όταν ο Κουίνσι σέντραρε για τον Λέτο, ο οποίος με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Ιτάνζ και χάρισε το βαθμό στην ομάδα του.

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 1-1 (Nova1)

Γκολ:
53' Μήτρογλου - 86' Λέτο

Κίτρινες κάρτες: Μήτρογλου, Φυτανίδης, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Δημούτσος - Ρούντολφ, Λέτο, Σαριέγκι, Ζεκά

Κόκκινες κάρτες:
3' Καρνέζης

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης):
Ιτάνζ, Γιαννούλης, Γκαρσία (66' Δημούτσος), Φυτανίδης, Ζουέλα, Επστάιν, Μπάλλας (77' Μακρής), Τάτος, Μήτρογλου (85' Aναστασάκος), Σκόνδρας, Καραγκούνης.

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα):
Καρνέζης, Σεϊταρίδης (46' Βύντρα), Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Ζεκά, Σιμάο (4' Καπίνος), Κατσουράνης, Λέτο, Κουίνσι, Τοτσέ (56' Ρούντολφ).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης


Δεν υπάρχουν σχόλια: