18 Ιουνίου 2011

Συγκλήθηκε το προεδρείο της Ομόνοιας στους Αγίους Σαράντα


Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

Ανακοίνωση Τύπου

Συγκλήθηκε σήμερα στα κεντρικά γραφεία στους Αγίους Σαράντα σύσκεψη του προεδρείου της ΔΕΕΕΜ «Ομόνοιας». Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης και οι νεοεκλεγμένοι έπαρχοι..

Η ημερήσια διάταξη αφορούσε στην προετοιμασία του επόμενου Γενικού Συμβουλίου, τις επαναληπτικές εκλογές στην επαρχία Φοινίκης καθώς και μια πρώτη αποτίμηση των αποτελεσμάτων των εκλογών της 8ης Μαίου.

Κατά την ομιλία ο πρόεδρος της Ομόνοιας κ. Βασίλης Μπολάνος αφού συνεχάρη τους νεοεκλεγμένους έπαρχους δεν ξέχασε να επισημάνει και τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο συνδυασμός Ομόνοιας-ΚΕΑΔ αναλαμβάνοντας αφενός τις όποιες ευθύνες και αφετέρου την αποφασιστικότητα για τη συνέχιση χωρίς εκπτώσεις και υποχωρήσεις του αγώνα της Ομόνοιας, για την κατοχύρωση και διεύρυνση των όσων επιτεύχθηκαν παντού στο χώρο μας και ειδικότερα στην περιοχή της Χιμάρας.

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, αναφέροντας πως για άλλη μια φορά ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός στήριξε το συνδυασμό Ομόνοιας – ΚΕΑΔ, επεσήμανε τη ζημιά που όπως κατά το παρελθόν, έτσι και σήμερα, έκαναν διάφορα κινήματα όπως το MEGA.

Ενώ το μέλος του προεδρείου και προεδρος του ΚΕΑΔ κ. Βαγγέλης Ντούλες αφού με τη σειρά του συνεχάρη τους επάρχους και στην νίκη του συνδυασμού Ομόνοιας -ΚΕΑΔ , αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε με την μη αναγραφή της εθνικότητας στα πιστοποιητικά, τη συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών στα Τίρανα ακούοντας παράλληλα τις απόψεις των επάρχων σχετικά μ΄αυτό το θέμα αυτό και εν όψει της νέας συνάντησης που θα γίνει στα Τίρανα.

Το προεδρείο συζήτησε επίσης και το θέμα των επαναληπτικών εκλογών στη Φοινίκη συγκροτώντας παράλληλα και τις ανάλογες επιτροπές ευθύνης.

Όσο για την επόμενη σύσκεψη του Γενικού Συμβουλίου, το προεδρείο αποφάσισε να συγκληθεί εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του Ιουλίου, ενώ δεν ορίστηκε ημερομηνία λόγω των επαναληπτικών εκλογών στην επαρχία Φοινίκης.

Αγ. Σαράντα, 15 Ιουνίου 2011

Εκ’ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: