19 Μαΐου 2011

Πυροβόλησαν χρυσοχόο στα Πατήσια


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011, 14:02

Θανάσης Βλαντός
Άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν λίγο πριν από τις 14:00 έναν ιδιοκτήτη χρυσοχοείου στην οδό Ευγενίου Καραβία στα Κάτω Πατήσια. Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς οι δράστες τον πυροβόλησαν τρεις φορές.

Το ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και τον μετέφερε στην Παμμακάριστο Κλινική, ενώ τραγική λεπτομέρεια αποτελεί το γεγονός ότι ο πατέρας του θύματος και προκάτοχος του καταστήματος έχασε τη ζωή του πριν από λίγο καιρό, πέφτοντας θύμα ένοπλης ληστείας.



Αυτή την ώρα (15:20), ο χρυσοχόος υποβάλλεται σε επέμβαση και έχει χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος, καθώς τουλάχιστον μία σφαίρα έχει πλήξει βασικές αρτηρίες στον λαιμό.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στους γύρω δρόμους της περιοχής και αναζητούν δύο άτομα, τα οποία, σύμφωνα με τους κατοίκους, θεωρούνται ύποπτα.
Σύμφωνα με μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες, το θύμα φέρεται να μην προέβαλε αντίσταση, καθώς οι δράστες, που έφεραν ένα όπλο και ένα μαχαίρι, πυροβόλησαν αμέσως.

Η Ασφάλεια Αττικής ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, λαμβάνοντας υπ' όψιν της ότι οι δράστες δεν αφαίρεσαν τίποτα από το κατάστημα. Αντιμετωπίζεται ακόμη και το ενδεχόμενο ο χρυσοχόος να έπεσε θύμα εκβιασμού ή θύμα κυκλώματος προστασίας.



Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011, 16:05
ΠΗΓΗ:Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: