10 Απριλίου 2011

Έναρξη προεκλογικού αγώνα του ΚΕΑΔ στην Κορυτσά



Ντούλες: Ψηφίστε για δήμαρχο τον υποψήφιο του Σοσιαλιστικού και για το Συμβούλιο το  συνδυασμό του ΚΕΑΔ
«Δεν θα μπορούσαμε και δεν εννοείτε εκλογικός αγώνας του ΚΕΑΔ  χωρίς την Κορυτσά» έτσι ξεκίνησε την ομιλία του ο κ. Ντούλες στο Ξενοδοχείο “Cajupi” στην έναρξη του εκλογικού αγώνα του κόμματος που έγινε παρουσία του υποψήφιου δημάρχου με το Σοσιαλιστικό Κόμμα Νίκο Πελέση. Θεώρησε πολύ σημαντικές τις τοπικές εκλογές για να έχουμε, όπως είπε, περισσότερο πολιτισμό, περισσότερους δρόμους και περισσότερες επενδύσεις.
"Το σωστό θα ήταν να επικεντρωθούμε σε αυτά τα θέματα αλλά η βαθειά οικονομική και κοινωνική κρίση που περνάει η χώρα δεν μπορεί να μην πολιτικοποιήσει αυτές τις εκλογές» και έκλεισε την ομιλία του ζητώντας  από τους παρευρισκόμενους να ψηφίσουν για δήμαρχο της Κορυτσάς τον υποψήφιο του Σοσιαλιστικού Κόμματος ενώ για το δημοτικό συμβούλιο το συνδυασμό του ΚΕΑΔ.
Ο Δήμαρχος Κορυτσάς και υποψήφιος για δεύτερη φορά, υποστηριζόμενος από την «αριστερή» συμμαχία, είπε πως ήταν αισθητή η απουσία του ΚΕΑΔ από το απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο αφού δεν είχε εκλεγεί κανένας σύμβουλος και πως ο Δήμος της Κορυτσάς έχει ανάγκη την παρουσία του ΚΕΑΔ και της φιλοσοφίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: