31 Μαρτίου 2017

Ένας 30χρονος άνδρας, νάρκωσε φοιτήτρια και τη βίασε

Νάρκωσε φοιτήτρια και τη βίασε
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται έμπορος ναρκωτικών μετά από καταγγελία νεαρής φοιτήτριας η οποία κατήγγειλε βιασμό. 

Η νεαρή κοπέλα διασκέδαζε το βράδυ της περασμένης Τρίτης μαζί με φίλους της σε νυχτερινό μαγαζί αρχικά στην περιοχή του Κολωνακίου. Ένας 30χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, γνωστός της παρέας της κοπέλας, βρέθηκε μαζί τους. Για λίγα λεπτά αποχώρησε «για να πάρει κάτι από το αμάξι του» και στη συνέχεια επανήλθε.

Κάπου εδώ ξεκινά ο εφιάλτης για την άτυχη φοιτήτρια. Ο νεαρός της έβαλε κρυφά στο ποτό της μια τοξική ουσία, το λεγόμενο «ναρκωτικό του βιασμού». Η συγκεκριμένη ουσία, που περιέχει εκχύλισμα σκαθαριού από τη Λατινική Αμερική, είναι επίκινδυνη, εμπίπτει στο νόμο περί ναρκωτικών και έχει ως άμεσο αποτέλεσμα τον περιορισμό της αντιληπτικής ικανότητας και την κάμψη των αντιστάσεων, για όποιον το καταναλώσει.


Το συγκεκριμένο, παράνομο φυσικά, λεγόμενο 'ναρκωτικό του βιασμού', που χρησιμοποίησε ο δράστης. Η ετικέτα δεν συνάδει απαραίτητα με το περιοχόμενο.
Το συγκεκριμένο, παράνομο φυσικά, λεγόμενο 'ναρκωτικό του βιασμού', που χρησιμοποίησε ο δράστης. Η ετικέτα δεν συνάδει απαραίτητα με το περιοχόμενο.


Λίγη ώρα αργότερα, κι ενώ η κοπέλα είχε αρχίσει ήδη να ζαλίζεται, η παρέα μεταφέρθηκε σε νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι. Στις 05:30 η νεαρή διαμαρτυρήθηκε στους φίλους της ότι δεν αισθάνεται καλά, καθώς η επίδραση του ναρκωτικού είχε αρχίσει να πιάνει. Ο 30χρονος προσφέρθηκε να την πάει σπίτι της και εκείνη, στην κατάστασή που ήταν, το δέχτηκε. 

Ωστόσο, όπως είχε προσχεδιάσει, ο 30χρονος έμπορος ναρκωτικών, όπως φάνηκε στη συνέχεια, την οδήγησε σε γνωστό ξενοδοχείο στο Γκάζι, όπου, σύμφωνα με την καταγγελία, τη βίασε. Στις 07:30 έφυγαν και την οδήγησε σπίτι της. 

Λίγες ώρες αργότερα η νεαρή φοιτήτρια συνήλθε και άρχισε να θυμάται τα γεγονότα, τα οποία μετέφερε στη μητέρα της. Μάνα και κόρη μετέβησαν στο Α.Τ. Πετραλώνων όπου ανέφεραν τι συνέβη. 

Οι αστυνομικοί πήγαν στο ξενοδοχείο όπου έλεγξαν τις κάμερες και είδαν πράγματι το «ζευγάρι» να εισέρχεται στις 05:30 το πρωί, με την κοπέλα να φαίνεται από τα πλάνα εμφανώς ζαλισμένη. Οι αστυνομικοί από το ονοματεπώνυμο του δράστη που είχε δηλώσει στο ξενοδοχείο, τον ταυτοποίησαν αμέσως και έφτασαν έξω από το σπίτι του.
​Ο 30χρονος κατηγορείται για εμπόριο ναρκωτικών, σύσταση συμμορίας και βιασμόΕκεί, έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι μεγάλος αριθμός συναδέλφων τους από τη Δίωξη Ναρκωτικών του Πειραιά είχε στήσει ήδη επιχείρηση σύλληψης του άνδρα, καθώς παρακολουθούταν από καιρό, για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί χρησιμοποιώντας μια γνωστή του που του έκλεισε ραντεβού, τον συνέλαβαν καθώς αυτός έβγαινε από το σπίτι του.

Στο σπίτι του βρέθηκε πολύ μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών - συγκεκριμένα συνολικά 30 κιλά χασίς και κοκαϊνη - ενώ στο όχημα του βρέθηκε και το «ναρκωτικό του βιασμού» που είχε χρησιμοποιήσει το προηγούμενο βράδυ για να βιάσει τη φοιτήτρια.

Ο 30χρονος κατηγορείται για εμπόριο ναρκωτικών, σύσταση συμμορίας και βιασμό και κρατείται από τις Αρχές.
Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: