10 Μαΐου 2015

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι τη Δευτέρα στην Ευρεία Παράκαμψη Αγρινίου

Ιόνια Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι τη Δευτέρα στην Ευρεία Παράκαμψη Αγρινίου
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στο 89ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων (κόμβος Κουβαρά) σε συνέχεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα ισχύουν παράλληλα στην περιοχή του όρους Κλόκοβα (Παλιοβούνα) για την εκτέλεση εργασιών βραχοπροστασίας ενόψει των εργασιών διάνοιξης της τοπικής σήραγγας του αυτοκινητοδρόμου «Ιόνια Οδός».


Ειδικότερα, σήμερα Σάββατο 9 Μαΐου στις 07:00’ το πρωί έως τη Δευτέρα 11 Μαΐου στις 05:00’ το πρωί  θα ισχύουν τα παρακάτω:

-Απαγόρευση εισόδου οχημάτων, μεικτού βάρους έως 3,5 τόνων, με κατεύθυνση από Ιωάννινα προς  Αντίρριο, στην ευρεία παράκαμψη Αγρινίου (Ιόνια Οδός) και εκτροπή της κίνησής τους στην Ε.Ο Αντιρρίου - Ιωαννίνων μέσω Αγρινίου, όπου στη διασταύρωση Μακρύνειας (58ο χλμ. Ε.Ο Αντιρρίου – Ιωαννίνων) θα εκτρέπονται προς Αντίρριο μέσω της επαρχιακής οδού Ζευγαρακίου – Γαβαλού – κάτω Μακρυνού – γέφυρα Μπανιά – Ναυπάκτου – Αντιρρίου.

-Η κυκλοφορία των οχημάτων μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων (λεωφορεία – φορτηγά), με κατεύθυνση από Ιωάννινα προς Αντίρριο, θα διεξάγεται από το 89ο χλμ. της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων (κόμβος Κουβαρά), κανονικά στην Ιόνια Οδό έως το 11ο χλμ. της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων (θέση Κλόκοβα), όπου η κυκλοφορία θα διακόπτεται και θα δίνεται εκ περιτροπής ανά δύο ώρες για τα εν λόγω οχήματα.

Καλό θα ήταν οι οδηγοί να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της τροχαίας.

ΠΗΓΗ: http://www.ypodomes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: