3 Μαρτίου 2015

ΗΠΕΙΡΟΣ: Οικογενειακή τραγωδία στην Ανατολή - Νεκρή 44χρονη από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα

Οικογενειακή τραγωδία στην Ανατολή - Νεκρή 44χρονη από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα
Οικογενειακή τραγωδία στην Ανατολή με την κόρη να βρίσκεται νεκρή μέσα στο σπίτι και τον 77χρονο πατέρα της να νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση.
Η 44χρονη και ο πατέρας της εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί, αλλά παρά την προσπάθεια που έγινε η 44χρονη εξέπνευσε.Πατέρας και κόρη θρηνούσαν εδώ και λίγες ημέρες το χαμό της συζύγου και μητέρας. Στο σημείο κατευθύνεται ιατροδικαστής. Από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα και όχι από παθολογικά αίτια, όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί, προήλθε ο θάνατος της 44χρονης στο σπίτι του πατέρα της στην οδό Παπαναστασίου στην Ανατολή. Αυτό προέκυψε από την νεκροψία - νεκροτομή που
διενήργησε ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, γεγονός που δημιουργεί νέα δεδομένα σε μια υπόθεση που αρχικά είχε τα χαρακτηριστικά ενός περίεργου παιχνιδιού της μοίρας.
Με δεδομένο ότι στον ίδιο χώρο είχε βρεθεί νεκρή και η μητέρα της πριν μία ημέρα, ενώ και ο 77χρονος πατέρας της, τον οποίο είχε επισκεφθεί για να μην τον αφήσει μόνο η κόρη του, βρέθηκε αναίσθητος, υπάρχει ισχυρή πιθανότητα να συνδέονται και τα τρία περιστατικά με εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα, ενός τοξικού αερίου, το οποίο επειδή είναι άχρωμο, άοσμο, άγευστο και αρχικά μη-ερεθιστικό, είναι πολύ δύσκολα ανιχνεύσιμο.
Απαντήσεις θα απαντηθούν από την έρευνα που διενεργεί η Αστυνομία, ενώ στο σπίτι που βρέθηκαν νεκροί μάνα και κόρη, και αναίσθητος ο πατέρας, πραγματοποίησε εκ νέου αυτοψία ο ιατροδικαστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: