20 Νοεμβρίου 2014

ΗΠΕΙΡΟΣ: "Σάρωσε" στο πέρασμά της η πρωινή καταιγίδα!


Αρκετά είναι τα προβλήματα που άφησε πίσω της η πρωινή καταιγίδα. Παρά τη μικρή χρονική διάρκεια, η ένταση της βροχής που κατά τόπους συνοδεύονταν από χαλάζι ήταν πρωτοφανής, ακόμη και για μία πόλη σαν τα Γιάννινα, η οποία είναι συνηθισμένη στα μπουρίνια.                                                                                                                  Τα περισσότερα προβλήματα, σύμφωνα με την καταγραφή που έχει κάνει ο δήμος Ιωαννιτών και τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Νάστος, οφείλονταν στα φρεάτια που έκλεισαν είτε από τη μεταφορά φερτών υλικών, είτε από τα φύλλα που πέφτουν από τα δέντρα. 
Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του epirupost.gr οι δρόμοι της πόλης μετατράπηκαν σε…..ποτάμια
Νωρίς το πρωί έκλεισε η οδός Γαριβάλδη και ο παραλίμνιος δρόμος στην πλατεία Μαβίλη ενώ προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση δημιουργήθηκαν σε Σταυράκι, Καρδαμίτσια, Αμπελοκήπους.
Προβλήματα επίσης εντοπίζονται στην Κοσμηρά, ενώ στην Ανατολική έχουν σημειωθεί καταπτώσεις.
 «Τα καιρικά φαινόμενα ήταν έντονα. Υπήρχε η κατάλληλη προετοιμασία και ήδη συνεργεία του δήμου παρεμβαίνουν σε όλα τα σημεία όπου υπήρχαν προβλήματα», σημείωσε στις δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Νάστος.
Στην παραλίμνιο απομακρύνονται τεράστιες ποσότητες από πεσμένα φύλλα ενώ ανάλογη επιχείρηση θα ακολουθήσει στην οδό Δωδώνης, η οποία και πάλι το πρωί είχε μετατραπεί σε χείμαρρο.

ΒΕΛΙΑΧΟΒΟ Β.ΗΠΕΙΡΟΣ :    Η Ιστορία μέσα στο χρόνο  Το ' Βελιάχοβο'     γνωστό ως Velahovë, Velahova, Vela...

Δεν υπάρχουν σχόλια: