12 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΛΒΑΝΙΑ: Σοβαρά επεισόδια σε αγώνα ποδοσφαίρου



Επεισόδια δίχως προηγούμενο έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης (11/9) στην Αλβανία κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Βλάζνια Σκόδρα-Τίρανα.
Οι φιλοξενούμενοι οπαδοί των Τιράνων διαφώνησαν με μια απόφαση του διαιτητή στην αρχή του δευτέρου μέρους και η κατάσταση πήρε... φωτιά! Οι αστυνομικές δυνάμεις εμφανίστηκαν μπροστά στο πέταλο και οι συμπλοκές άρχισαν. Παρά τα μεμονωμένα επεισόδια και τις ρίψεις αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά μέχρι που τα Τίρανα ισοφάρισαν στην εκπνοή του ματς.

Η απουσία του τρίποντου σε συνδυασμό με την ήδη τεταμένη κατάσταση εκνεύρισε τους οπαδούς των γηπεδούχων που κατευθύνθηκαν απειλητικά προς τους αντιπάλους τους.
Τα επεισόδια ήταν πρωτόγνωρα και η έκτασή τους τεράστια. Μάλιστα, ρεπορτάζ αναφέρουν πως τραυματίστηκαν ο πρόεδρος των Τιράνων, παίκτες της ομάδας, οπαδοί και αστυνομικοί.
Αρκετές ώρες μετά το παιχνίδι συνεχίζουν να υπάρχουν οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα που η αστυνομία τους έχει περικυκλώσει και τους περιμένει εκτός γηπέδου!




Πηγή: www.himara.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: