18 Δεκεμβρίου 2011

Ο Δήμαρχος Χιμάρας Γ.Γκόρος χαιρετίζει στα Αλβανικά μέσω Facebook, την εκλογή της κας Μπολάνου στην Ένωση Χειμαρριωτών!

Μέσω της σελίδας του στο Facebook ο νέος Δήμαρχος Χιμάρας, Γιώργος Γκόρος χαιρετίζει την εκλογή της Μαρίας Μπολάνου στην Προεδρία της Ένωσης Χειμαρριωτών.
Είναι γνωστό, πως ο κ. Γκόρος δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με την προηγούμενη ηγεσία της Ένωσης, η οποία στήριζε τον Πρόεδρο της Ομόνοιας κ. Βασίλη Μπολάνο. Η Ένωση αποτελεί δυνατό "παίχτη" στις πολιτικές εξελίξεις στη πόλης, και κάθε Δημοτική αρχή επιθυμεί τη στήριξή της.
Βέβαια η σελίδα δεν χειρίζεται από τον ίδιο το Δήμαρχο αλλά από συνεργάτες του. Ελπίζουμε οι ευχές να σταλούν και επισήμως, αν δεν έχει γίνει ήδη!
Ακολουθούν οι (μεταφρασμένες) ευχές του Δημάρχου στα Ελληνικά αλλά και το αυθεντικό Αλβανικό κείμενο.

"Ο Δήμαρχος της Χειμάρρας Γιώργος Γκόρος, χαιρετίζει την εκλογή της Μαρίας Μπολάνου στην κεφαλή του συλλόγου "Ένωση Χειμαρριωτών". Συγχαρητήρια Μαρία και αναμένουμε μια παραγωγική συνεργασία για το καλό της Χειμάρρας μας! "
 
και το αυθεντικό κείμενο:
Kryrtari i Bashkise se Himares JORGO GORO pershendet zgjedhjen e MARIA BOLLANOS ne krye te shoqates Lidhja e Himarjoteve te Athines-ΕΝΩΣΗ ΧΕΙΜΑΡΡΙΩΤΩΝ.Suksese MARIA dhe presim nje bashkpunim produktiv per te miren e HIMARES sone!
Επ' ευκαιρίας, θέλουμε να εκφράσουμε και εμείς με την σειρά μας τα συγχαρητήρια και τις ευχές μας για μια επιτυχή και παραγωγική θητεία στην κυρία Μαρία Μπολάνου, στην ιστορική οργάνωση της Ένωσης Χειμαρριωτών! 
ΠΗΓΗ:  Βορειοηπειρωτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια: