26 Δεκεμβρίου 2011

26 / 12 / 2011 Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011
Γενικό προφίλ
Η σημερινή μέρα από αστρολογικής πλευρά είναι ιδιαίτερη και ξεχωριστή, αφού ο Δίας ορθοδρομεί απελευθερώνοντας περισσότερο τις αναπτυξιακές προοπτικές. Το πρωί, η Σελήνη μέσα από τον Αιγόκερω τονίζει την τυπικότητα στις σχέσεις ενώ με την είσοδο της από το απόγευμα και μετά στον Υδροχόο, οι προτεραιότητες μεταφέρονται στις φιλίες και τις συλλογικές προσπάθειες.

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Κριός
Ίσως νιώθετε ιδιαίτερα ευάλωτοι σε ψυχολογικό επίπεδο αφού ξυπνάνε ...αναμνήσεις! Οργανώστε τη μέρα σας λοιπόν, καλώντας κοντά σας πρόσωπα που έχουν την διάθεση να σας στηρίξουν. Η θετική σκέψη και το πνεύμα των ημερών θα σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα με τον καλύτερο τρόπο. Τηλεφωνήματα και ευχές δημιουργούν ένα κλίμα ευφορίας.

Ταύρος
Νιώθετε άνετα σε ένα περιβάλλον που σας αποδέχεται και έχετε αποθέματα ενέργειας για ακόμα περισσότερα ...ξεφαντώματα! Ενδεχομένως το απόγευμα να επιλέξετε μια πιο προσωπική ενασχόληση πηγαίνοντας με το ταίρι σας μια βόλτα ή ένα σινεμά. Οι ευχές δίνουν και παίρνουν και κάποια άτομα ξεχασμένα από το παρελθόν σας θυμούνται κάνοντας σας να αισθανθείτε κάπως περίεργα.

Δίδυμοι
Σήμερα και ιδιαίτερα το πρωί, μπορείτε να περάσετε όμορφα κάνοντας απλά πράγματα τα οποία συνάδουν με το κλίμα των ημερών. Από το απόγευμα και μετά η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο δρομολογεί απρόβλεπτες εξελίξεις, οπότε όσο λιγότερες ...υποσχέσεις έχετε δώσει, τόσο το καλύτερο! Μια νέα γνωριμία θα σας συναρπάσει.

Καρκίνος
Σήμερα νιώθετε πως σας βγαίνει η κούραση των ημερών όμως μέσα σας αισθάνεστε πως τελικά άξιζε τον κόπο. Τις περισσότερες φορές θα διαπιστώσετε πως οι άλλοι έχουν να πουν έναν καλό λόγο και αυτό σας γεμίζει με χαρά. Στα αισθηματικά ιδιαίτερα από το απόγευμα μπορείτε να απομονωθείτε με το έτερο ήμισυ για μια τετ α τετ επαφή και επικοινωνία.

Λέων
Μετά τις καταχρήσεις, η ηρεμία. Επιπλέον πρέπει να βρείτε ένα γρήγορο πρόγραμμα για να επανέλθετε στη σιλουέτα σας. Αυτά όμως μέχρι το απόγευμα. Ύστερα ξεκινά ένας ακόμη πολύ ενδιαφέρων ...γύρος στις σχέσεις σας. Τηλεφωνικές επικοινωνίες και μηνύματα θα περιέχουν προσκλήσεις και προτροπές για μελλοντικές συναντήσεις.

Παρθένος
Η ικανότητα να προσαρμόζεστε σε κάθε περίσταση σας βοηθά να βγαίνετε ασπροπρόσωποι. Έτσι σήμερα θα υπάρξουν συναναστροφές με άτομα μεγαλύτερα σε ηλικία που θα σας ευχαριστήσουν. Από το απόγευμα και μετά ίσως αναζητήσετε μια ήρεμη διασκέδαση με φιλικά πρόσωπα. Επιτραπέζια παιχνίδια θα έχουν την τιμητική τους.

Ζυγός
Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στον ...κοινωνικό σχολιασμό των δρώμενων των Χριστουγέννων. Έτσι το φόρεμα της μιας και τα γλυκοκοιτάγματα της άλλης περνούν από το δικό σας κόσκινο. Κάποιες απρόβλεπτες επισκέψεις ανατρέπουν ευχάριστα ένα βαρετό πρόγραμμα. Προσέχετε πώς θα διατυπώσετε παράπονα και σχόλια για τη συμπεριφορά των άλλων.

Σκορπιός
Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στην ανασκόπηση του διημέρου. Ο έντονος ερωτισμός σας έγινε αποδεκτός από πολλά άτομα και έτσι τώρα καλείστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή. Η αφιέρωση χρόνου σε άτομα πολύ δικά σας θα αποδείξει έμπρακτα πως τελικά δεν ενδιαφέρεστε μόνο για τον εαυτό σας. Αποφύγετε συναντήσεις με πρόσωπα που ξέρετε πως θα σας ...συγχύσουν!

Τοξότης
Κατά τη διάρκεια του πρωινού ίσως νιώσετε ότι είναι η στιγμή να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες. Από το απόγευμα και μετά τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά καθώς μέσα από φιλικές παρέες κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Το οικογενειακό κλίμα παραμένει θετικό αφού από εσείς ως γνήσιοι εκπρόσωποι του Δία ξέρετε να δίνετε ακόμη και στις πιο πληκτικές στιγμές έναν άλλον ...αέρα.

Αιγόκερως
Απαλλαγμένοι από το άγχος της εργασίας βγάζετε προς τα έξω έναν εξαιρετικό χαρακτήρα. Αυτή η έξω καρδιά διάθεση βοηθά τους άλλους να κατανοήσουν ότι πίσω από το απόμακρο προφίλ υπάρχει ένας ζεστός άνθρωπος. Αισθηματικά ίσως λάβετε κάποιο μήνυμα το οποίο είναι έκπληξη μιας και κατά κάποιο τρόπο το περικλείει ένα μυστήριο.

Υδροχόος
Το πρωί κάνετε κάποιες ετοιμασίες και πιθανόν συμμαζεύετε προκειμένου να είστε πανέτοιμοι για το πολλά υποσχόμενο απόγευμα. Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας τονώνοντας τόσο την αυτοπεποίθηση όσο και τη διάθεση για πλάκες και καλαμπούρια. Ο συναισθηματικός σας κόσμος εξωτερικεύεται μεταδίδοντας στους άλλους τη θετική ενέργεια που έχετε.

Ιχθύες
Σήμερα μπορείτε να συναντήσετε πρόσωπα με τα οποία μπορείτε να συνδιαλέγεστε πολύ εύκολα. Η μέρα αποκτά μια ιδιαίτερη σημασία αφού πολλά άτομα θα σας προσεγγίσουν αποδεικνύοντας σας περίτρανα πως δεν είσαστε μόνοι. Από το απόγευμα και μετά ίσως βιώσετε μια ηθελημένη απομόνωση που θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στις εσωτερικές σας ανάγκες και επιθυμίες.
Περισσότερα ζώδια; Λεπτομερείς προβλέψεις; Έγκυρες συναστρίες; Celebrity και άστρα; Διαβάστε τα όλα στο www.astrology.gr
ΠΗΓΗ: Newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: