30 Μαΐου 2011

«Ξεκαθάρισμα λογαριασμών» πίσω από τις δολοφονίες


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011, 17:39

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ Αλβανών, που εξελίχθηκε σε αιματηρή βεντέτα, οφείλονται δύο δολοφονίες που έγιναν με διαφορά λίγης ώρας, το πρωί της 10-7-2010, με θύματα έναν 40χρονο, μέσα σε περίπτερο στην οδό Αχαρνών και έναν 24χρονο μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο, στον παράπλευρο δρόμο της λεωφόρου Κηφισού στο Περιστέρι.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, από την έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, τα αιματηρά γεγονότα διαδραματίστηκαν ως εξής:

Ένας 26χρονος Αλβανός διαπληκτίστηκε αρχικά, για άγνωστο λόγο, με έναν 27χρονο ομοεθνή του σε μπαρ και στη συνέχεια έκλεισαν ραντεβού στο τέρμα της οδού Αχαρνών, για να λύσουν τις διαφορές τους. Και οι δύο, όπως αποδείχτηκε αργότερα, φώναξαν τους φίλους τους για να βοηθήσουν.

Στο δρόμο για το σημείο του ραντεβού, όμως, ο 26χρονος και ένας 33χρονος συνεργός του, οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, εντόπισαν επί της Λεωφ. Κηφισού το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις ομοεθνείς τους, τους οποίους γνώριζαν ότι ήταν φίλοι του 27χρονου και πυροβόλησαν εναντίον τους τραυματίζοντας θανάσιμα τον 24χρονο, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Λίγη ώρα αργότερα, ο 27χρονος, αφού ενημερώθηκε για την επίθεση που είχαν δεχθεί οι φίλοι του, καθώς και την δολοφονία του ενός από αυτούς, ως αντίποινα πήγε στο περίπτερο επί της οδού Αχαρνών 252, όπου γνώριζε ότι εργαζόταν ο 40χρονος θείος του 26χρονου και τον πυροβόλησε μία φορά, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Ο 27χρονος δράστης της δεύτερης δολοφονίας κρατείται ήδη στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Θεσσαλονίκης, από τις 8 Οκτωβρίου 2010. Τότε, είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στην παραλία της Κατερίνης, γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για άλλη ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας, που διέπραξε μαζί με συνεργούς του, σε άλλη συμπλοκή με ομοεθνείς του, στις 19 Δεκεμβρίου 2009, απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Οι άλλοι δύο που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 24χρονου στο Περιστέρι, καταζητούνται με εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν σε βάρος τους.
Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011, 17:42
ΠΗΓΗ:Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: